You are here: Gallery

Vështrim në Pikturën Moderne Shqiptare

Verim Zendeli / Portret Verim Zendeli / Portret Mustafa Arapi / Pa titull Mustafa Arapi / Pa titull Omer Kaleshi / Kokë Omer Kaleshi / Kokë Omer Kaleshi / Kokë në litarë III Omer Kaleshi / Kokë në litarë III Luan Zenku / Pa titull Luan Zenku / Pa titull Nehat Beqiri / X/O Nehat Beqiri / X/O Shqipe Mehmeti / Pa titull Shqipe Mehmeti / Pa titull Burhan Ahmeti / Bukë, kripë e zemër Burhan Ahmeti / Bukë, kripë e zemër Nevzat Bejtuli - Kica / Njeriu dhe Kali Nevzat Bejtuli - Kica / Njeriu dhe Kali Nevzat Bejtuli - Kica / Njeriu dhe Kali Nevzat Bejtuli - Kica / Njeriu dhe Kali Anastas Konstandini - Taso / Soc - e vërtetë Anastas Konstandini - Taso / Soc - e vërtetë Muhamedali Alili - Dali / Porta Muhamedali Alili - Dali / Porta Reshat Ahmeti / Nga tradita Reshat Ahmeti / Nga tradita Bleranda Borova - Gashi / Nefriti Bleranda Borova - Gashi / Nefriti Shaqir Veseli / Ka ca andrra Shaqir Veseli / Ka ca andrra Shaqir Veseli / Ka ca andrra II Shaqir Veseli / Ka ca andrra II Shaqir Veseli / Soldats Shaqir Veseli / Soldats Zake Prelvukaj / E ardhmja jonë Zake Prelvukaj / E ardhmja jonë Agron Mulliqi / Etno Agron Mulliqi / Etno Bashkim Qerimi / Pa titull Bashkim Qerimi / Pa titull Eshref Qahili /  Nga cikli Legjenda e Kullave Eshref Qahili / Nga cikli Legjenda e Kullave Veli Blakçori / Dy koka Veli Blakçori / Dy koka Arlind Halili / Pjatë për diktatorin Arlind Halili / Pjatë për diktatorin Veton Gusia / Soldats Veton Gusia / Soldats Arlind Halili / Dy gra Arlind Halili / Dy gra Safet Spahiu / Pa titull Safet Spahiu / Pa titull Agron Mulliqi / Etno Agron Mulliqi / Etno Hasan Nallbani / Exodus Hasan Nallbani / Exodus Aferdita Kiki / Gerca e gjyshes Aferdita Kiki / Gerca e gjyshes Bletë Cakiqi / Afërdita Bletë Cakiqi / Afërdita Majlinda Kelmendi  / Identitet & Dialog Majlinda Kelmendi / Identitet & Dialog Majlinda Kelmendi  / Identitet & Dialog II Majlinda Kelmendi / Identitet & Dialog II Hajrush Fazliu / Nga cikli Hajrush Fazliu / Nga cikli "Mbijetesa" Esat Valla / Magjia e djegur Esat Valla / Magjia e djegur Shpëtim Mehmeti / Portret Shpëtim Mehmeti / Portret Mentor Avdyli / Lulet Mentor Avdyli / Lulet Merita Maloku / Peizazh Merita Maloku / Peizazh Miftar Mehmeti / Peizazh Miftar Mehmeti / Peizazh Vlora Ismaili / Nga cikli ''Vetmia Vlora Ismaili / Nga cikli ''Vetmia" Bardhe Buza / Kompozicion Bardhe Buza / Kompozicion Arian Berisha / Pa titull Arian Berisha / Pa titull

Galeria Omer Kaleshi

Djaloshi kosovar që shet fruta Djaloshi kosovar që shet fruta Shtatëmbëdhjetë koka në shportë Shtatëmbëdhjetë koka në shportë Njëmbëdhjetëkoka Njëmbëdhjetëkoka Kosovari I Kosovari I Kosovari II Kosovari II Dy koka dhe një këmbë Dy koka dhe një këmbë Koka në shportë - Litar I Koka në shportë - Litar I Koka në shportë - Litar II Koka në shportë - Litar II Baresha I Baresha I Kokat në shportë I Kokat në shportë I Kokë pas litarit Kokë pas litarit Kokat në shportë II Kokat në shportë II Kokë në shportë Kokë në shportë Dervish Dervish Baresha II Baresha II Kokë në litar Kokë në litar Dymbëdhjetë koka në shportë Dymbëdhjetë koka në shportë Kokë në shportë II Kokë në shportë II Kokat në shportë III Kokat në shportë III

Çmimi Evropian për cilësi

Erasmus+

ILIRIA College – European Quality Award

ILIRIA College Vacancy 2012/2013

ILIRIA International Review

Thank You USA

ILIRIA Debate Club

Omer Kaleshi Gallery

ILIRIA College honored Philip Kotler with the title “Doctor Honoris Causa”

Publications