nyc subway

Kolegji ILIRIA merr Çmimin Evropian për Cilësi

Në një ceremoni solemne organizuar në Samitin Evropian të Liderëve në Universitetin e Oxfordit, nominuar nga Klubi i Rektorëve të Evropës,Kolegji ILIRIA merr Çmimin Evropian për Cilësi.

Lexo më shumë »

nyc subway

Philip Kotler vizitoi Kolegjin ILIRIA dhe u nderua me titullin Doctor Honoris Causa

Me vendim të Bordit të Kolegjit ILIRIA, Philip Kotler, personalitetit dhe profesor numër një në botë në fushën e marketingut, iu dha titulli “Doctor Honoris Causa”. Kotler, njihet në mbarë botën për figurën e tij të spikatur dhe për kontributin...

Lexo më shumë »

nyc subway

Kolegji ILIRIA institucioni i parë privat i Arsimit të Lartë në Kosovë i mbështetur nga USAID

Në Kolegjin ILIRIA është zhvilluar ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes së Mirëkuptimit mes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID), e përfaqësuar nga drejtoresha e USAID znj. Maureen Shauket...

Lexo më shumë »

nyc subway

Nobelisti Ferid Murad - Anëtar nderi i Bordit të Kolegjit ILIRIA

Nobelisti Ferid Muradi, i njohur për kërkimet dhe zbulimet e tij në fushën e mjekësisë, posaçërisht në fiziologji, ka përmbyllur turneun e vizitave të tij në hapësirën kombëtare, Shqipëri, Maqedoni dhe në Kosovë, duke vizituar Kolegjin ILIRIA...

Lexo më shumë »

nyc subway

Ceremonia e Promovimit të Apsolventëve 2014 të Kolegjit ILIRIA

Kolegji ILIRIA në një atmosferë impozante ceremoniale, me pjesëmarrje të gjërë të studentëve, familjarëve të studentëve, miqëve dhe të dashurve të tyre, si dhe shumë mysafirëve të nderit nga institucione të ndryshme, promovoi apsolventët 2014.

Lexo më shumë »