|
 
 
 
Gjendeni këtu: Konferenca

Shqipja Standarde dhe gjendja aktuale e përdorimit të saj

Kjo konferencë në panelin e saj ka mbledhur akademik të gjuhës dhe letërsisë nga të gjitha trevat shqiptare dhe vende ...
 

Menaxhimi i Rritjes së NVM-ve

Në kuadër të bashkëpunimit mes BUSINESSEUROPE, Kolegjit ILIRIA dhe KPK në Kolegjin ILIRIA u organizua seminari dy ditor me titull: ...
 

Konferenca e 1rë Ndërkombëtare në “Kërkim dhe Edukim: Sfidat drejt të Ardhmes (ICRAE 2013)”

Organizues:                            Universiteti i Shkodrës  “Luigj Gurakuqi”, Fakulteti ...
 

“Konferenca e 2të në Kosovë e Parlamentit të të Rinjve të Evropës”

Organizator:                 Parlamenti i të Rinjve të Evropës – EYP;Partner:       ...
 

Konferencë shkencore - Të pavërtetat dhe dëmet e raportit të Dik Martit

Nën organizimin e Institutit për Kërkime dhe Shkencë të Kolegjit ILIRIA, në Prishtinë u mbajt Konferenca Shkencore me temën: Të ...
 

Konferencë shkencore ndërkombëtare - ILIRIA dhe ILIRËT

Konferenca “ILIRIA dhe ILIRËT” është një konferencë shkencore me karakter ndërkombëtar. Në këtë konferencë morën pjesë studiues eminent të ilirologjisë ...
 

Besëlidhja e Lezhës dhe 540 Vjetori Vdekjes së Gjergj Kastriotit - SKËNDERBEU

Këtë konferencë, Kolegji ILIRIA, organizoi pikërisht me rastin e kremtimit të 564 vjetorit të Besëlidhjes së Lezhës, në vitin 1444. ...
 

Kosova dhe faktori Ndërkombëtar

Organizuar nga Kolegji ILIRIA në bashkëpunim  me Qendrën Diplomatike shqiptare, kjo konferencë, në qendër të diskutimit pati çështjen e rolit ...
 

Negociatat për çështje teknike dhe statusi final i Kosovës

Organizimi i kësaj konference pati për qëllim kryesor, që nga pikëpamje të ndryshme: juridike, ekonomike, diplomatike–politike dhe nga pikëpamja e ...
 

Universiteti Veror “LUM Jean Monnet - ILIRIA"

Kolegji ILIRIA - Konkurs 2013/2014

Kolegji ILIRIA

Kolegji ILIRIA - Çmimi Evropian për Cilësi

Kolegji ILIRIA nderoi Philip Kotler me titullin "Doctor Honoris Causa"

Galeria - Omer Kaleshi

ILIRIA Debate Club

Thank You USA

ILIRIA International Review

Publikimet