|
 
 
 
Gjendeni këtu: LIgjerata te Hapura

Ligjëratë në vizitë dhe promovim libri nga Akademik James Pettifer & Miranda Vickers në Kolegjin ILIRIA

Akademik James Pettifer ka mbajtur një ligjëratë në lidhje me çështjen e statusit të Kosovës, çështjes shqiptare në përgjithësi si ...
 

Ligjëratë nga z. Aleksi ALEKSISHVILI për studentët e Kolegjit ILIRIA

Kolegji ILIRIA së fundmi ka organizuar një ligjëratë nga z. Aleksi ALEKSISHVILI për studentët e këtij Institucioni. Z. Aleksi Aleksishvili ...
 

Ligjëratë nga Ministrja e Integrimit Vlora Çitaku “Kosova Në Procesin E Integrimit Evropian

Prishtinë, 15 maj 2012 - Ministrja Integrimit Evropian Vlora Çitaku, mbajti një ligjëratë publike me studentët e Kolegjit ILIRIA në ...
 

Ligjëratë nga gjykatësi i EULEX, z. Vitor Pardal, “Drejtësia dhe luftimi i krimit të organizuar”

Më datë 12 Prill 2012, të ftuar në Kolegjin ILIRIA kanë qenë pjesëtar të EULEX, Z. Vitor Pardal, gjykatës penal ...
 

Ligjëratë nga Erion Veliaj - aktivist i shoqërisë civile dhe drejtues i Lëvizjes G99, në Shqipëri

 z. Erion Veliaj, aktivisti i njohur i shoqërisë civile dhe drejtuesi i lëvizjes G99, ka vizituar Kolegjin ILIRIA. Ai me ...
 

Ligjëratë nga Prof.Dr Dieter Schimanke - Profesor në Universitetin e Hamburgut

Prof. Dr. Dieter Schimanke, profesor në Universitetin e Hamburgu-ut, Gjermani, në fakultetin juridik në lëmin e administrimit publik dhe sekretar ...
 

Universiteti Veror “LUM Jean Monnet - ILIRIA"

Kolegji ILIRIA - Konkurs 2013/2014

Kolegji ILIRIA

Kolegji ILIRIA - Çmimi Evropian për Cilësi

Kolegji ILIRIA nderoi Philip Kotler me titullin "Doctor Honoris Causa"

Galeria - Omer Kaleshi

ILIRIA Debate Club

Thank You USA

ILIRIA International Review

Publikimet