BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
më shumë lajme
 
 
Kolegji ILIRIA mirëpriti sot ish Presidentin e Republikës së Kosovës, ...
 
Kolegji ILIRIA në kuadër të partneritetit me Qendrën për Ndihmë ...
 
Në kuadër të aktivitetit “Ligjeratë e Hapur”, Kolegji ILIRIA priti ...
 
 
Kolegji ILIRIA, në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara ...
 
Është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në mes Kolegjit ILIRIA dhe Kompanisë ...
 
Në Kolegjin ILIRIA është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Ministrin e ...
 
 
Në Kolegjin ILIRIA u mbajt Turi i Dëgjimit me Ekspertë ...
 
Në vazhdën e aktiviteteve të Kolegjit ILIRIA, u organizua ligjeratë ...
 
Kolegji ILIRIA, në vazhdën e aktiviteteve të saj mirëpriti Ministrin ...
 
 
Kolegji ILIRIA priti sot përfaqësuesit e Bankës ProCredit, të cilët ...
 
Kolegji ILIRIA, në bashkëpunim me Oden Ekonomike Amerikane - Qendrën ...
 
Kolegjin ILIRIA e vizitoi Ministri i Zhvillimit Ekonomik z. Blerand ...
 
 
Është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në mes të Kolegjit ILIRIA dhe ...
 
Dear students and coaches, On the occasion of the 24th Willem ...
 
Në kuadër të veprimtarisë shkencore, të organizuar në bashkëpunim nga: ...
 
 
Në Kolegjin ILIRIA në kuadër të aktivitetit “Ditët e Falenderimit ...
 
Kolegji ILIRIA edhe këtë vit akademik, në një atmosferë solemne, ...
 
 
Në vitin e gjashtë me radhë të zhvillimit të aktiviteteve ...
 
  Kolegji ILIRIA ka përmbyllur ceremoninë e ndarjes së certifikatave për ...
 
Në vizitën e sotme në Universitetin e Portos, gjatë pritjes ...
 
 
Më datë 26.01.2015 është zhvilluar prej zyrës për Studime Klinike, ...
 
 
Në bazë të Statutit të Kolegjit ILIRIA, Neni 5,6 dhe ...
 
Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me nëntë institucione nga Unioni Europian ...
 
 
APLIKO TANIMundësi e veçantë për pjesëmarrje në garën Ndërkombëtare të ...
 
Në  kuadër të projektit,  “Qasja në drejtësi dhe ngritja e ...
 
Kjo marrëveshje do t’u mundësojë studentëve të Shkencave Kompjuterike , ...
 
 
 
Me ndihmën e ekspertëve të CLARD-it, studentët e Kolegjit ILIRIA ...
 
Zyra për Studime Klinike pranë Kolegjit ILIRIA organizoi panelin e ...
 
 
Kolegji ILIRIA organizon kursin e praktikës së kontabilitetit për studentët ...
 
 
Për herë të parë në Kosovë, në Kolegjin ILIRIA Konferencë ...
 
Prof.Dr. habil. Bajram Berisha mbajti një ligjëratë tejet të veçantë në ...
 
Kryetari i Komunës së Prishtinës z. Shpend Ahmeti, më datë ...
 
SIS Login- Kolegji ILIRIA
Student Information System Login
 

toeic_412578405.png

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet