BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Konferenca

Kolegji ILIRIA ndan Çmimin Shkencor Ndërkombëtar “Aleksandër Stipçeviq” 2018

Në kuadër të veprimtarisë shkencore të Kolegjit ILIRIA, të mërkurën më 10 tetor 2018, për të dytin vit radhazi, në ...
 

Konferenca shkencore ndërkombëtarë

Në Kolegjin ILIRIA në Prishtinë u realizua Konferenca Shkencore Ndërkombëtare rreth kërkimit shkencor dhe inovacionit, e cila bëri bashkë studiues ...
 

Akademi Shkencore kushtuar Akademik Aleksandër Stipçeviqit

Kolegji ILIRIA, më 10 tetor 2017 organizoi Akademi Shkencore kushtuar Akademik Aleksandër Stipçeviqit (10.10.1930 - 01.08.2015), shkencëtarit të shquar ...
 

Shqipja Standarde dhe gjendja aktuale e përdorimit të saj

Kjo konferencë në panelin e saj ka mbledhur akademik të gjuhës dhe letërsisë nga të gjitha trevat shqiptare dhe vende ...
 

Menaxhimi i Rritjes së NVM-ve

Në kuadër të bashkëpunimit mes BUSINESSEUROPE, Kolegjit ILIRIA dhe KPK në Kolegjin ILIRIA u organizua seminari dy ditor me titull: ...
 

Konferenca e 1rë Ndërkombëtare në “Kërkim dhe Edukim: Sfidat drejt të Ardhmes (ICRAE 2013)”

Organizues:                            Universiteti i Shkodrës  “Luigj Gurakuqi”, Fakulteti ...
 

“Konferenca e 2të në Kosovë e Parlamentit të të Rinjve të Evropës”

Organizator:                 Parlamenti i të Rinjve të Evropës – EYP;Partner:       ...
 

Konferencë shkencore - Të pavërtetat dhe dëmet e raportit të Dik Martit

Nën organizimin e Institutit për Kërkime dhe Shkencë të Kolegjit ILIRIA, në Prishtinë u mbajt Konferenca Shkencore me temën: Të ...
 

Konferencë shkencore ndërkombëtare - ILIRIA dhe ILIRËT

Konferenca “ILIRIA dhe ILIRËT” është një konferencë shkencore me karakter ndërkombëtar. Në këtë konferencë morën pjesë studiues eminent të ilirologjisë ...
 

Besëlidhja e Lezhës dhe 540 Vjetori Vdekjes së Gjergj Kastriotit - SKËNDERBEU

Këtë konferencë, Kolegji ILIRIA, organizoi pikërisht me rastin e kremtimit të 564 vjetorit të Besëlidhjes së Lezhës, në vitin 1444. ...
 

Kosova dhe faktori Ndërkombëtar

Organizuar nga Kolegji ILIRIA në bashkëpunim  me Qendrën Diplomatike shqiptare, kjo konferencë, në qendër të diskutimit pati çështjen e rolit ...
 

Negociatat për çështje teknike dhe statusi final i Kosovës

Organizimi i kësaj konference pati për qëllim kryesor, që nga pikëpamje të ndryshme: juridike, ekonomike, diplomatike–politike dhe nga pikëpamja e ...
 

ILIRIA SIS

toeic_412578405.png

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet