BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: LIgjerata te Hapura

Kolegji ILIRIA, Ligjëratë e hapur nga përfaqësuesi i zyrës së Kryeprokurorit të Shtetit

Kolegji Iliria në Prishtinë, në bashkëpunim me Qendrën për Ndihmë Juridike dhe Zhvillim Rajonal – CLARD, dhe me pjesëmarrjen e ...
 

Profesor Berg, nga Universiteti i Tartu-së, një ndër më të mëdhenjtë në Europën veriore, ligjëron në Kolegjin ILIRIA

Ditët e fundit, në kuadër të programit të Bashkimit Evropian për edukim Erasmus +, Prof. Dr. Eiki Berg, i cili ...
 

Kolegji ILIRIA, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas organizon panel profesional, qëllimi i të cilit është mbështetja dhe fuqizimi i pjesëmarrjes së gruas në shoqërinë kosovare

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, më datën 8 mars 2018, Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Agjensionin e Shteteve ...
 

Kolegj ILIRIA së bashku me Qendren për Trajnime dhe Burime Avokuese (ATRC) dhe Save the Children organizuan panel diskutues mbi projektligjin për Mbrojtjen e Fëmijës

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Qendrën për Trajnime dhe Burime Avokuese (ATRC) dhe Save the Children organizuan sesionin informues ...
 

Ligjeratë e hapur me shkrimtarin më të madh shqiptar z. Ismail Kadare

Kolegji ILIRIA mirëpriti shkrimtarin më të madh shqiptar z. Ismail Kadare, i cili mbajti ligjeratë të hapur me studentët e ...
 

Presidenti Pacolli vizitoi Kolegjin ILIRIA

Kolegji ILIRIA mirëpriti sot ish Presidentin e Republikës së Kosovës, njëherazi Presidentin e Mabetex Group, z. Behgjet Pacollin, i cili ...
 

Vizita e Komandantit të FSK-së në Kolegjin ILIRIA

Në kuadër të aktivitetit “Ligjeratë e Hapur”, Kolegji ILIRIA priti për vizitë Komandantin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjenerallejtënant ...
 

Ligjëratë në vizitë dhe promovim libri nga Akademik James Pettifer & Miranda Vickers në Kolegjin ILIRIA

Akademik James Pettifer ka mbajtur një ligjëratë në lidhje me çështjen e statusit të Kosovës, çështjes shqiptare në përgjithësi si ...
 

Ligjëratë nga z. Aleksi ALEKSISHVILI për studentët e Kolegjit ILIRIA

Kolegji ILIRIA së fundmi ka organizuar një ligjëratë nga z. Aleksi ALEKSISHVILI për studentët e këtij Institucioni. Z. Aleksi Aleksishvili ...
 

Ligjëratë nga Ministrja e Integrimit Vlora Çitaku “Kosova Në Procesin E Integrimit Evropian

Prishtinë, 15 maj 2012 - Ministrja Integrimit Evropian Vlora Çitaku, mbajti një ligjëratë publike me studentët e Kolegjit ILIRIA në ...
 

Ligjëratë nga gjykatësi i EULEX, z. Vitor Pardal, “Drejtësia dhe luftimi i krimit të organizuar”

Më datë 12 Prill 2012, të ftuar në Kolegjin ILIRIA kanë qenë pjesëtar të EULEX, Z. Vitor Pardal, gjykatës penal ...
 

Mediet dhe Politika

Nën organizimin e përbashkët të Kolegjit ILIRIA dhe gazetës “Tribuna Shqiptare” dhe me përkrahje të Friedrich Ebert Stiftung, në Prishtinë, ...
 

Ligjëratë nga Erion Veliaj - aktivist i shoqërisë civile dhe drejtues i Lëvizjes G99, në Shqipëri

 z. Erion Veliaj, aktivisti i njohur i shoqërisë civile dhe drejtuesi i lëvizjes G99, ka vizituar Kolegjin ILIRIA. Ai me ...
 

Ligjëratë nga Prof.Dr Dieter Schimanke - Profesor në Universitetin e Hamburgut

Prof. Dr. Dieter Schimanke, profesor në Universitetin e Hamburgu-ut, Gjermani, në fakultetin juridik në lëmin e administrimit publik dhe sekretar ...
 

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet