BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Mardheniet
 
 
Studime të përbashkëta për doktoratë në mes të Universitetit EMUNI nga Sllovenia dhe Kolegjit ILIRIA

Studime të përbashkëta për doktoratë në mes të Universitetit EMUNI nga Sllovenia dhe Kolegjit ILIRIA

Në Kolegjin ILIRIA, në vazhdën e aktiviteteve të shumta që kanë për qëllim bashkëpunimin me institucione vendore dhe ndërkombëtare është zhvilluar edhe dita rajonale EMUNI si dhe është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi mbi studime të përbashkëta të doktoratës me Universitetin EMUNI .

Brenda këtij organizimi u organizua një diskutim publik mbi “Integrimin Mediteran në kontekstin e Integrimit Evropian: Roli i edukimit të lartë në procesin e integrimit të Kosovës në Bashkimin Evropian”.

Në veçanti, ky aktivitet shënoi forcimin e marrëdhënieve ndër-institucionale lidhur me bashkëpunimin në fushën e edukimit të lartë, rritjen e standardeve dhe kualitetit të edukimit të lartë dhe promovimi i prioriteteve të Unionit për Mediteranin.


toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet