BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
më shumë lajme
 
 
Kolegji ILIRIA vazhdon të thellojë bashkëpunimin me universitete prestigjioze në ...
 
Agjencia e famshme amerikane USAID ka vlerësuar me certifikatën e ...
 
 
“Të rinjtë e Kosovës duhet të dinë që ne do ...
 
Kolegji ILIRIA organizoi ceremoninë e promovimit të librit të Prof. ...
 
Kompania Devolli Corporation është vizituar nga studentë të Kolegjit ILIRIA, shoqëruar nga profesorë dhe ...
 
 
Studentë të Kolegjit ILIRIA, të shoqëruar nga profesorët dhe pjesë ...
 
Përmes nënshkrimit të marrëveshjes për bashkëpunim të ndërsjellë, tani studentëve ...
 
 
Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim Ekonomik dhe ...
 
Përmes nënshkrimit të marrëveshjes për bashkëpunim të ndërsjellë, tani studentëve ...
 
 
Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me institucione partnere nga: Spanja, Italia, ...
 
 
Kolegji ILIRIA, në bashkëpunim me Universitetin e Prishtinës - ...
 
Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA, në vazhdën e aktiviteteve ...
 
Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA, në vazhdën e aktiviteteve ...
 
 
Studentët e Fakultetit Ekonomik të Kolegjit ILIRIA, të shoqëruar nga ...
 
Studentët e Fakultetit Ekonomik të Kolegjit ILIRIA, të shoqëruar nga ...
 
 
Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Ministrinë për Forcën e Sigurisë ...
 
 
Roli i SHBA-ve për Kosovën ka qenë dhe është i ...
 
Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me CESD, RADIO+, NEXT TV dhe ...
 
Kolegji ILIRIA, më 10 tetor 2017 organizoi Akademi Shkencore kushtuar ...
 
 
Kolegji ILIRIA mirëpriti shkrimtarin më të madh shqiptar z. Ismail ...
 
Kolegji ILIRIA sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Institucionin ...
 
Kolegji ILIRIA mirëpriti sot ish Presidentin e Republikës së Kosovës, ...
 
 
Kolegji ILIRIA në kuadër të partneritetit me Qendrën për Ndihmë ...
 
Në kuadër të aktivitetit “Ligjeratë e Hapur”, Kolegji ILIRIA priti ...
 
Kolegji ILIRIA, në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara ...
 
 
Është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në mes Kolegjit ILIRIA dhe Kompanisë ...
 
Në Kolegjin ILIRIA është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Ministrin e ...
 
Në Kolegjin ILIRIA u mbajt Turi i Dëgjimit me Ekspertë ...
 
 
Në vazhdën e aktiviteteve të Kolegjit ILIRIA, u organizua ligjeratë ...
 
Kolegji ILIRIA, në vazhdën e aktiviteteve të saj mirëpriti Ministrin ...
 
Kolegji ILIRIA priti sot përfaqësuesit e Bankës ProCredit, të cilët ...
 

ILIRIA SIS

toeic_412578405.png

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet