BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: LIgjerata te Hapura
 
 
Ligjëratë nga z. Aleksi ALEKSISHVILI për studentët e Kolegjit ILIRIA

Ligjëratë nga z. Aleksi ALEKSISHVILI për studentët e Kolegjit ILIRIA

Kolegji ILIRIA së fundmi ka organizuar një ligjëratë nga z. Aleksi ALEKSISHVILI për studentët e këtij Institucioni. Z. Aleksi Aleksishvili mbajti ligjëratën mbi “Zhvillimin e Mjedisit të Biznesit në Kosovë”- program i financuar nga USAID.
 
Me këtë rast ai ndau me studentët, përvojat dhe idetë për zhvillimin e suksesshëm të mjedisit biznesor në Kosovë.Z. Aleksi Aleksishvili në periudhën 2005 – 2007 ka ushtruar detyrën e Ministrit të Financave dhe në 2004 – 2005 detyrën e Ministrit të Zhvillimit Ekonomik të shtetit të Gjeorgjisë.

Ai po ashtu në historinë e ekonimsë së këtij shteti njihet si një lider i cili ka realizuar lëvizje të rëndësishme pozitive në politikat fiskale dhe ekonomike të këtij shteti.

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet