BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: LIgjerata te Hapura
 
 
Ligjëratë nga Erion Veliaj - aktivist i shoqërisë civile dhe drejtues i Lëvizjes G99, në Shqipëri

Ligjëratë nga Erion Veliaj - aktivist i shoqërisë civile dhe drejtues i Lëvizjes G99, në Shqipëri

 z. Erion Veliaj, aktivisti i njohur i shoqërisë civile dhe drejtuesi i lëvizjes G99, ka vizituar Kolegjin ILIRIA. Ai me këtë rast është pritur nga struktura udhëheqëse, studentët dhe nga stafi akademik i Kolegjit. Z. Veliaj, para studentëve dhe stafit mbajti një ligjëratë me temën: “Roli i Qytetarit Aktiv në Demokratizimin e Shoqërisë”.

Gjatë kësaj ligjëratë aktivisti Erion Veliaj i ka informuar studentët në lidhje me rolin që qytetari duhet të ushtrojë në shoqëritë demokratike. Sipas tij, në shoqëritë demokratike qytetarët janë ata të cilët duhet të ndikojnë në pushtet. Qytetarët duhet të jenë aktiv dhe të bashkohen për të iniciuar, menduar dhe për të bërë ndryshime në politikën e sjelljes së institucioneve të cilat sjellin vendime me rëndësi për komunitetin e tyre.

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet