BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
  
Gjendeni këtu: Lajme
 
 
Ambasadorja e SHBA-ve në Kosovë, Ambasadorja Tracey Ann Jacobson vizitoi Kolegjin ILIRIA dhe zhvilloi diskutim të hapur me studentët e këtij institucioni

Ambasadorja e SHBA-ve në Kosovë, Ambasadorja Tracey Ann Jacobson vizitoi Kolegjin ILIRIA dhe zhvilloi diskutim të hapur me studentët e këtij institucioni

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Ambasadorja Tracey Ann Jacobson vizitoi Kolegjin ILIRIA me ç’rast takoi studentët dhe stafin udhëheqës duke përfshirë Presidentin Dr. Mixhait Reçi dhe Rektorin Akademik Pajazit Nushi.

Në vizitën e saj, shkëlqesia e saj Ambasadorja Jacobson zhvilloi edhe një diskutim të hapur me studentët me një qasje të hapur dhe interaktive. Në shenjë falënderimi Ambasadores me këtë rast iu nda mirënjohje dhe dhurata simbolike nga Presidenti i Kolegjit.

foto galeria