BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
  
Gjendeni këtu: Lajme
 
 
Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Kolegjit ILIRIA dhe ATRC (Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për avokim)

Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Kolegjit ILIRIA dhe ATRC (Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për avokim)

Kolegji ILIRIA me qëllim të fuqizimit të mësimit klinik në kurikulën e Fakultetit Juridik nënshkroi  bashkëpunimin me  ATRC-në.

Kjo Marrëveshje Bashkëpunimi ka për qëllim zhvillimin e trajnimeve, dhënien e  informacionit për të drejtën e qasjes së qytetarëve në drejtësi dhe sigurimin e përgatitjes së profesionistëve të rinj në fushën e drejtësisë.

 

 

foto galeria