BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
  
Gjendeni këtu: Lajme
 
 
Kolegji ILIRIA dhe Operatori i telefonisë mobile Vala nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi

Kolegji ILIRIA dhe Operatori i telefonisë mobile Vala nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi

Kjo marrëveshje do t’u mundësojë studentëve të Shkencave Kompjuterike , por edhe studentëve nga fushat tjera që të angazhohen për punë praktike në operatorin e telefonisë mobile “Vala”,  si dhe komunikimin pa limit me çmime të volitshme nga ofertat speciale.