BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
  
Gjendeni këtu: Lajme
 
 
Gara Ndërkombëtare e Arbitrazhit në Vjenë

Gara Ndërkombëtare e Arbitrazhit në Vjenë

APLIKO TANI
Mundësi e veçantë për pjesëmarrje në garën Ndërkombëtare të Arbitrazhit në Vjenë. Të drejtë të aplikimit kanë të gjithë studentët e fakulteti Juridik të Kolegjit ILIRIA në Programet Bachelor dhe Master.

Studentët do të trajnohen që të prezantojnë Kosovën dhe  Kolegjin ILIRIA në Garën Ndërkombëtare të Arbitrazhit në Vjenë, e cila do të mbahet në Prill të vitit 2016.
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe letër motivimi në këtë adresë: [email protected]
Për më shumë informata mund të na kontaktoni në numrin e telefonit: 045 977 000