BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
  
Gjendeni këtu: Lajme
 
 
Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Portos (Portugali)

Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Portos (Portugali)

Në vizitën e sotme në Universitetin e Portos, gjatë pritjes që na u bë nga Prorektorja e këtij universiteti, arritëm që të nënshkruajmë marreveshjen e bashkëpunimit në mes dy institucioneve.

Kjo marrëveshje mundëson organizimin e programeve të përbashkëta dhe dhënien e diplomave të dyfishta, shkëmbimin e studentëve dhe profesorëve për qëllime studimi dhe kërkimi shkencor, pregaditjen e projekteve hulumtuese të perbashketa, si dhe pjesëmarrjen në aktivitete të përbashkëta.

Universiteti i Portos është një nga universitetet më prestigjioze Europiane, i ranguar në listën e 200 universiteteve më të mira në botë.

foto galeria