BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
  
Gjendeni këtu: Lajme
 
 
Kolegji ILIRIA pjesë e projektit "Count Me In" – Erasmus+, Torino Italy

Kolegji ILIRIA pjesë e projektit "Count Me In" – Erasmus+, Torino Italy

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me institucione partnere nga: Spanja, Italia, Letonia, Polonia dhe Kroacia është përfituese në projektin “Count Me In” të mbështetur nga Programi Erasmus+, qëllimi i të cilët është të optimizohet të mësuarit dhe përdorimi i teknologjive tek të rriturit në vështirësi.

Në bashkëpunim me partnerët Evropian, në Torino të Italisë, është realizuar takimi iniciues i këtij projekti.

Ky projekt ofron mundësi të shkëlqyer për studentët e Kolegjit ILIRIA, që në bashkëpunim me institucionet partnere nga Bashkimi Evropian, të punojnë në krijimin e programeve për arsim të cilat promovojnë gjithëpërfshirje me ndihmën e teknologjisë informative.

Studentë të nderuar, nëse jeni të interesuar të jeni pjesë e programit Erasmus+, inkurajojmë të kontaktoni në adresën elektronike: [email protected]

foto galeria