BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
  
Gjendeni këtu: Lajme
 
 
Studentët e Kolegjit ILIRIA pjesë e projektit “Inkurajimi i Minoriteteve dhe Mediave” të përkrahur nga programi Erasmus+.

Studentët e Kolegjit ILIRIA pjesë e projektit “Inkurajimi i Minoriteteve dhe Mediave” të përkrahur nga programi Erasmus+.

Ndajmë me ju disa momente nga dita e parë e takimit të pjesëmarrësve dhe zhvillimit të këtij projekti në Kolegjin ILIRIA. .

Gjatë këtij takimi, së bashku me partnerët tanë po planifikojmë Shkëmbimin e të Rinjve që do të zhvillohet në shtator (15-22 Shtator) në Prishtinë. .

Të rinjtë e Kosovës, student të Kolegjit ILIRIA inkurajohen që të aplikojnë deri më 5 Shtator, duke dërguar një CV dhe letër motivimi në: [email protected] .

Synimi i projektit është që të motivojmë pjesëmarrësit të jenë qytetarë aktivë, të përfshihen në aktivitetet rinore dhe gjithashtu të rrisim vetëvlerësimin dhe vetbesimin e pjesëmarrësve. .

Projekti promovon të drejtat e njeriut me fokusuar në lirinë e fjalës, lëvizshmërinë dhe vlerat e BE-së, në veçanti në diversitetin kulturor të medias.

foto galeria