BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
  
Gjendeni këtu: Lajme
 
 
NJOFTIM

NJOFTIM


Në përputhje me masat e Qeverisë së Republikës Kosovës në lidhje me COVID-19, Kolegji ILIRIA pezullon procesin mësimor deri më 27 Mars 2020.

 

Të gjitha shërbimet do të vazhdojnë me orar të rregullt përmes platformës online (SIS).

 

Objekti do të jetë i hapur vetëm për stafin kujdestar.

 

Për më shumë detaje, na kontaktoni përmes telefonit 044508254, na përcillni në kanalet zyrtare të njoftimeve (SIS, Web Faqe, Facebook, etj.), si dhe përmes postës elektronike.


Me respekt,

Rektorati i Kolegjit ILIRIA

www.uiliria.org; [email protected]