BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
  
Gjendeni këtu: Aktivitetet
 
 
Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Institutin Gjyqësor të Kosovës

Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Institutin Gjyqësor të Kosovës

Në kuadër të aktiviteteve për zgjerimin e  bashkëpunimit me jashtë, përmes Zyrës për Studime Klinike të Kolegjit ILIRIA, ky institucion së fundi ka nënshkruar një marrëveshje të bashkëpunimi me Institutin Gjyqësor të Kosovës.

Përmes këtij bashkëpunimi, studentëve të  Fakultetit Juridik të Kolegjit ILIRIA iu mundësohet puna praktike në IGJK si pjesë shtesë e mësimit teorik dhe shkëmbime të kapaciteteve të caktuara ndër institucionale mes Kolegjit ILIRIA dhe IGJK.

 

foto galeria