BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
  
Gjendeni këtu: Aktivitetet
 
 
Profesorëve dhe studentët e Kolegjit ILIRIA në Gjykatën e Apelit

Profesorëve dhe studentët e Kolegjit ILIRIA në Gjykatën e Apelit

Më 25 tetor 2013, NCSC ka organizuar një visitë të profesorëve dhe studentëve të Klegjit Ilira në Gjykatën e Apelit. Vizita është organizuar me rastin e Ditës Evropiane të Drejtësisë. Profesorët dhe studentët u pritën nga kryetari i gjykatës së apelit, gjyqtari Salih Mekaj dhe zevendes kryetare, gjyqtarja Tonka Berisha.

foto galeria