BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Kontakti
Kolegji ILIRIA
Rruga Gazmend Zajmi nr. 75
10060 Prishtinë
Republika e Kosovës
Administrata dhe shërbimi i studentëve: +383 44 508 254
+383 44 508 798
+381 38 233 951, ext. 0
Informata për studentët e rinj: +383 45 789 115
+383 45 789 117
+383 44 508 799
Zyra për përkrahjen e studentëve: +383 45 777 555
[email protected]
www.uiliria.org
Shkruni kodin qe shihni

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet