BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 121 | displaying: 1 - 10

Në Kolegjin ILIRIA u mbajt Tryeza “Lobimi i Shqiptaro – Amerikanëve për Kosovën” dhe Presidentit të SHBA-ve Donald Trump iu dërgua letër urimi për Thanks giving Day

Edhe këtë vit, me shumë sukses u përmbyll manifestimi treditor “Ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të”, organizuar për 13-të ...
 

Në Kolegjin ILIRIA në kuadër të manifestimit “Ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të”, u përurua libri “Rrëfime Lirie” nga Shaqir Salihu

Në Kolegjin ILIRIA me shumë aktivitete kulturore dhe artistike, po vazhdon manifestimi tradicional “Ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të ...
 

Në Kolegjin ILIRIA: filloi manifestimi i 13-të “Ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të”

Në Kolegjin ILIRIA, u hap manifestimi tradicional “Ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të 2018”, me të cilin për 13-të ...
 

Promovimi i botimeve të Kolegjit ILIRIA në Panairin e 21-të të Librit Tirana 2018

Kolegji ILIRIA më 14 nëntor 2018, në orën orën 12:30, në Panairin e Librit – Tiranë 2018, promovoi botimet e ...
 

Kolegji ILIRIA dhe Ohio Northern University organizuan aktivitet të përbashkët

Në Kolegjin ILIRIA u mbajt punëtoria me temë “Pedagogjia Ligjore”, me profesorët e Ohio Northern University në SHBA dhe stafin ...
 

Në Kolegjin ILIRIA u arrit rekord i ri botëror

Në një ceremoni të organizuar në Kolegjin ILIRIA, Agim Agushi, tashmë rekordmen i shumëfishtë botëror, i cili disa herë ka ...
 

Kolegji ILIRIA, mbështetje e fuqishme në realizimin e suksesshëm të projektit “Libri im, Biblioteka jonë"

Në Ditën Botërorë të Librit, më 23 Prill të këtij viti, Këshilli i Nxënësve të Prishtinës, Organizata CESD dhe ...
 

Studentët dhe stafi akademik nga Universiteti prestigjioz i Tartusë në Estoni, e vlerësuan të suksesshme vizitën studimore në Kosovë

Kolegji ILIRIA dhe Universiteti Tartusë në Estoni sollën në Kosovë studentë të këtij universiteti nga Estonia. Këto studentë vijnë nga ...
 

LUM Jean Monnet - ILIRIA realizuan me sukses Shkollën Verore Ndërkombëtare 2018

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Universitetin LUM Jean Monnet (Bari,Italy) realizuan me sukses edicionin e pestë të Shkollës Verore 2018. ...
 

Kolegji ILIRIA organizoi ligjëratë të hapur nga përfaqësuesit të OECD-së për Evropën Juglindore

Në kuadër të zhvillimit të aktiviteteve akademike në Kolegjin ILIRIA në bashkëpunim me OECD-në, u organizua ligjëratë e hapur me ...
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 121 | displaying: 1 - 10

ILIRIA SIS

toeic_412578405.png

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet