BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 1 - 10
 

Ligjeratë e hapur online nga Prof. Dr. habil. Bajram Berisha

Ligjeratë e hapur online nga Prof. Dr. habil. Bajram Berisha, profesor i mirënjohur në Kosovë, Gjermani dhe qarqet shkencore ndërkombëtare Tema: ...
 

Thirrje për propozime për hulumtime shkencore

Zyra e Prorektorit për Hulumtime Shkencore në Kolegjin ILIRIA në bashkëpunim  me Qendrat hulumtuese shpallin thirrjen për propozime për projekte ...
 

Kolegji ILIRIA ka krijuar partneritet të plotë me SWISS UMEF University, Kampusi në Gjenevë

Kolegji ILIRIA ditë më parë ka krijuar partneritet të plotë me SWISS UMEF University me seli në Gjenevë. Ky partneritet ...
 

Njoftim për Ligjerata ONLINE

Te nderuar studentë, Kolegji ILIRIA ka filluar të aplikojë sistemin Online të mbajtjes së ligjeratave. Ju lusim që të hapni llogarinë tuaj ...
 

NJOFTIM

Në përputhje me masat e Qeverisë së Republikës Kosovës në lidhje me COVID-19, Kolegji ILIRIA pezullon procesin mësimor deri më ...
 

Kolegji ILIRIA ka krijuar partneritet të plotë me SWISS UMEF University, Kampusi në Gjenevë

Kolegji ILIRIA ditë më parë ka krijuar partneritet të plotë me SWISS UMEF University me seli në Gjenevë. Ky partneritet ...
 

Në Kolegjin ILIRIA filloi manifestimi i 14-të “Ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të”

Në Kolegjin ILIRIA u hap manifestimi tradicional “Ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të 2019”, me të cilin për 14-të ...
 

14 VITE THANKSGIVING DAYS FOR USA, Këtë vit festojmë bashkë amerikanët dhe shqipëtarët

Në Kolegjin ILIRIA bëhen përgatitjet intensive që më 25 -28 Nëntor të organizohet manifestimi tradicional katërditor “Ditët e falënderimit të ...
 

Kolegji ILIRIA organizoi ndarjen e “Çmimit shkencor ndërkombëtar Aleksandër Stipçeviq – 2019”

Në kuadër të veprimtarisë shkencore për të tretin vit me radhë, përmes një ceremonie solemne, në Kolegjin ILIRIA u nda ...
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 1 - 10

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet