BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 91 - 100

Erasmus + “Boosting Adult System Education in Agriculture”

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me nëntë institucione nga Unioni Europian dhe rajoni, merr pjesë në implementimin e projektit “Boosting Adult ...
 

Gara Ndërkombëtare e Arbitrazhit në Vjenë

APLIKO TANIMundësi e veçantë për pjesëmarrje në garën Ndërkombëtare të Arbitrazhit në Vjenë. Të drejtë të aplikimit kanë të gjithë ...
 

Qasja në drejtësi dhe ngritja e kapaciteteve të juristëve të rinj

Në  kuadër të projektit,  “Qasja në drejtësi dhe ngritja e kapaciteteve të juristëve të rinj”, me qëllim të dhënies së ...
 

Kolegji ILIRIA dhe Operatori i telefonisë mobile Vala nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi

Kjo marrëveshje do t’u mundësojë studentëve të Shkencave Kompjuterike , por edhe studentëve nga fushat tjera që të angazhohen për ...
 

Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet Kolegjit ILIRIA dhe ATRC (Qendra e Trajnimeve dhe Burimeve për avokim)

Kolegji ILIRIA me qëllim të fuqizimit të mësimit klinik në kurikulën e Fakultetit Juridik nënshkroi  bashkëpunimin me  ATRC-në. Kjo Marrëveshje Bashkëpunimi ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA përgatisin kërkesën drejtuar Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës

Me ndihmën e ekspertëve të CLARD-it, studentët e Kolegjit ILIRIA janë në përgatitje e sipër të precizimit të një  kërkese ...
 

Panel Profesional për përfshirjen e të rinjve dhe femrave në Sistemin e Drejtësisë në Kosovë

Zyra për Studime Klinike pranë Kolegjit ILIRIA organizoi panelin e radhës me Menaxheren e Lartë të Programit të NCSC-së, znj. ...
 

Kurs për Aftësimin e Mbajtjes Praktike të Kontabilitetit

Kolegji ILIRIA organizon kursin e praktikës së kontabilitetit për studentët e sajë. Kursi organizohet nga “Klubi i kontabilistëve të Kolegjit ...
 

Qendra për Trajnime dhe Burime Avokuese (ATRC) dhe Kolegji ILIRIA organizuan panel profesional me titull “Iniciativa për vëzhgimin e Gjykatave nga qytetarët”

Në Kolegjin ILIRIA u zhvillua paneli profesional “Iniciativa për vëzhgimin e Gjykatave nga qytetarët”. Panelin e moderoi znj. Alketa Bala ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA morën pjesë në Simulime Gjyqësore në manifestimin “Dita e Avokatisë 2015”

Presidenti i Kolegjit ILIRIA Prof. Dr. Mixhait Reçi, Prodekanja e Fakultetit Juridik znj. Shpresa Ibrahimi, si dhe mesimdhënës të Fakultetit ...
 
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 91 - 100

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet