BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
first back 11 12 13 14 next total: 133 | displaying: 101 - 110

Pjesëmarrja e Kolegjit ILIRIA në Panairin e Punës 2014

Panairi i Punës i njëmbëdhjeti me radhë, i mbajtur me datë 22 dhe 23 prill 2014, dhe i organizuar nga ...
 

Në Kolegjin ILIRIA u mbajt trajnimi: “User-Friendly and Responsive Web-Application” nga Prof. Jaana Holvikivi nga Helsinki Metropolia University of Applied Sciences

Në kuadër të programit të profesorëve në vizitë, në Kolegjin ILIRIA u zhvillua trajnimi “User Friendly and Responsive Web-Application” nga ...
 

Kolegji ILIRIA me Program të Përbashkët Master (M.A) me Ruhr-Universität Bochum (Gjermani)

Në vazhdën e bashkëpunimeve të shumta që Kolegji ILIRIA në vazhdimësi realizon, së fundmi ky institucion ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi ...
 

Kolegji organizoi trajnimin për Bordin Recensues të ILIRIA International Review: “Avancimi i njohurive bashkëkohore dhe praktikave të recensimit shkencor”

Brenda projektit të Kolegjit ILIRIA, mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë: “Rritja dhe Zhvillimi i ...
 

Ceremonia e diplomimit të gjeneratës së VII-të të studentëve të Kolegjit ILIRIA

Kolegji ILIRIA në një atmosferë impozante ceremoniale, me pjesëmarrje të gjërë të studentëve, familjarëve të studentëve, miqëve dhe të dashurve ...
 

Kolegji organizoi trajnimin për stafin menaxhues të ILIRIA International Review: “Avancimi i njohurive bashkëkohore dhe praktikave të menaxhimit të një reviste shkencore”

Brenda projektit të Kolegjit ILIRIA, mbështetur nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë: “Rritja dhe Zhvillimi i ...
 

Ambasada amerikane përkrah Kolegjin ILIRIA në zhvillimin e kapaciteteve të revistës shkencore ILIRIA International Review

Ambasada Amerikane në Prishtinë, departamenti për Çështje Publike brenda programit garues “Programit i Granteve Mbështetëse Universitare”, ka përzgjedhur Kolegjin ILIRIA ...
 

Kolegji ILIRIA pjesë e vizitës studimore në Universitetin Politehnica të Bukureshtit, Rumani

Përfaqësues nga Kolegji ILIRIA së bashku me institucione tjera të Arsimit të Lartë Privat nga Republika e Kosovës u bënë ...
 

Ambasadorja e SHBA-ve në Kosovë, Ambasadorja Tracey Ann Jacobson vizitoi Kolegjin ILIRIA dhe zhvilloi diskutim të hapur me studentët e këtij institucioni

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Ambasadorja Tracey Ann Jacobson vizitoi Kolegjin ILIRIA me ç’rast takoi studentët dhe stafin ...
 

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane hapën ekspozitën e Fotografisë Amerikane

Në kuadër të aktiviteteve kulturore, Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane në Prishtinë, në hapësirat e Kolegjit ILIRIA, hapën ...
 
first back 11 12 13 14 next total: 133 | displaying: 101 - 110

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet