BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 11 - 20

Reagim nga Kolegji ILIRIA

Ekspertja për akreditim institucional Anca Prisacariu nga Rumania, e jashtligjshme! Kolegji ILIRIA dëshiron që përmes kësaj komunikate të njoftojë studentët dhe ...
 

Punë sezonale në Dubai

APLIKO TANI! Mundësi punësimi sezonal në Dubai për të gjithë Studentët e Kolegjit ILIRIA të interesuar për punë. Të drejtë aplikimi ...
 

ILIRIA: Përmbyllet Edicioni i pestë i Garës Ndërkombëtare të Arbitrazhit për Ballkanin Perëndimor

Në Kolegjin ILIRIA u organizua Edicioni i pestë i Garës më të madhe Ndërkombëtare të Arbitrazhit për Ballkanin Perëndimor. Këtë edicion ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në kompaninë FRUTEX

Kolegji ILIRIA përmes kombinimit të teorisë dhe praktikës në proceset mësimore dhe shkencore, po i ndihmon shumë studentët të avancohen ...
 

Projekti SAHR - Erasmus+, në Sarajevë, Bosnjë dhe Hercegovinë

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim Ekonomik dhe Social (CESD), vazhdimisht janë pjesë e projekteve të financuara nga ...
 

Në Kolegjin ILIRIA interesimi i shtuar për trajnimet në Microsoft Imagine Academy nga SHBA

Kolegji ILIRIA që shumë vite është licencuar nga Microsoft dhe tani është pjesë e Microsoft Imagine Academy, për të ofruar ...
 

Kolegji ILIRIA në kuadër të Javës kundër Korrupsionit organizoi ligjeratë me temë “Lufta kundër Korrupsionit”

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Drejtorinë për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit të Policisë së Kosovës, në kuadër të ...
 

Kolegji ILIRIA pjesë e projektit FUTURE, në kuadër të programit Erasmus+

Në Torino të Italis, tashmë ka filluar implementimi i projektit FUTURE në kuadër të programit Erasmus+, ku po merr pjesë ...
 

Kolegji ILIRIA, Kosovë, Urime Ushtria

Kolegji ILIRIA, që nga fillimi i punës ka zhvilluar politika dhe vizion e të cilat janë në harmoni me interesin e ...
 

Kolegji ILIRIA organizon ligjeratë me temë “Lufta kundër korrupsionit”

Në kuadër të aktivitetit “Java e luftës kundër korrupsionit” të enjten më 13 dhjetor 2018, me fillim nga ora 10:30, ...
 
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 11 - 20

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet