BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 136 | displaying: 21 - 30

Studentët dhe stafi akademik nga Universiteti prestigjioz i Tartusë në Estoni, e vlerësuan të suksesshme vizitën studimore në Kosovë

Kolegji ILIRIA dhe Universiteti Tartusë në Estoni sollën në Kosovë studentë të këtij universiteti nga Estonia. Këto studentë vijnë nga ...
 

LUM Jean Monnet - ILIRIA realizuan me sukses Shkollën Verore Ndërkombëtare 2018

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Universitetin LUM Jean Monnet (Bari,Italy) realizuan me sukses edicionin e pestë të Shkollës Verore 2018. ...
 

Kolegji ILIRIA organizoi ligjëratë të hapur nga përfaqësuesit të OECD-së për Evropën Juglindore

Në kuadër të zhvillimit të aktiviteteve akademike në Kolegjin ILIRIA në bashkëpunim me OECD-në, u organizua ligjëratë e hapur me ...
 

Kolegji ILIRIA priti përfaqësues të lartë të Universitetit ISAG, Portugali

Në vazhdimësi të aktiviteteve akademike, Kolegji ILIRIA realizoi një pritje zyrtare të përfaqësueseve nga Universiteti ISAG, në Portugali; me ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA pjesë e Programit Erasmus+ në Spanjë

Të rinjtë nga Kosova, student të Kolegjit ILIRIA, kanë realizuar pjesëmarrjen e tyre në projekte të financuara nga Programi Erasmus+. Programi ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA pjesë e projektit “Inkurajimi i Minoriteteve dhe Mediave” të përkrahur nga programi Erasmus+.

Ndajmë me ju disa momente nga dita e parë e takimit të pjesëmarrësve dhe zhvillimit të këtij projekti në Kolegjin ...
 

Punë praktike dhe mundësi punësimi për studentët e Kolegjit ILIRIA në kompaninë “Elnor”

Në vazhdën e bashkëpunimeve të shumta që Kolegji ILIRIA , të realizuara gjatë këtij viti akademik, së fundmi ky institucion ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA në Itali, pjesë e shkollës ndërkombëtare verore LUM Jean Monnet – ILIRIA 2018

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Universitetin Italian LUM Jean Monnet, edhe këtë vit, për të pestin vit më radhë, organizon ...
 

Studentë të Kolegjit ILIRIA në mjediset e kompanisë lider “Uji DEA”

Studentë të Kolegjit ILIRIA, shoqëruar nga profesorë dhe anëtarë të stafit, kanë realizuar një vizitë studimore në mjediset e kompanisë ...
 

Studentë të Kolegjit ILIRIA vizitojnë kompaninë lider “Elnor”

Studentë të Kolegjit ILIRIA, të shoqëruar nga profesorë dhe disa anëtarë të stafit, vizituan mjediset e kompanisë “Elnor” në Prishtinë, ...
 
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 136 | displaying: 21 - 30

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet