BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 31 - 40

Studentët e Kolegjit ILIRIA pjesë e Programit Erasmus+ në Spanjë

Të rinjtë nga Kosova, student të Kolegjit ILIRIA, kanë realizuar pjesëmarrjen e tyre në projekte të financuara nga Programi Erasmus+. Programi ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA pjesë e projektit “Inkurajimi i Minoriteteve dhe Mediave” të përkrahur nga programi Erasmus+.

Ndajmë me ju disa momente nga dita e parë e takimit të pjesëmarrësve dhe zhvillimit të këtij projekti në Kolegjin ...
 

Punë praktike dhe mundësi punësimi për studentët e Kolegjit ILIRIA në kompaninë “Elnor”

Në vazhdën e bashkëpunimeve të shumta që Kolegji ILIRIA , të realizuara gjatë këtij viti akademik, së fundmi ky institucion ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA në Itali, pjesë e shkollës ndërkombëtare verore LUM Jean Monnet – ILIRIA 2018

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Universitetin Italian LUM Jean Monnet, edhe këtë vit, për të pestin vit më radhë, organizon ...
 

Studentë të Kolegjit ILIRIA në mjediset e kompanisë lider “Uji DEA”

Studentë të Kolegjit ILIRIA, shoqëruar nga profesorë dhe anëtarë të stafit, kanë realizuar një vizitë studimore në mjediset e kompanisë ...
 

Studentë të Kolegjit ILIRIA vizitojnë kompaninë lider “Elnor”

Studentë të Kolegjit ILIRIA, të shoqëruar nga profesorë dhe disa anëtarë të stafit, vizituan mjediset e kompanisë “Elnor” në Prishtinë, ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA përjetuan jetën e ushtarit të FSK-së

Kolegjit ILIRIA në bashkëpunim me Ministrinë për Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) organizuan trajnimin disa ditor në kazermën ...
 

Presidenti i Kolegjit ILIRIA nderohet me çmimin “Justiniani i Madh”

Themeluesi dhe Presidenti Kolegjit ILIRIA në Prishtinë, z. Mixhait Reçi, është nderuar në Tiranë së fundmi me çmimin “Justiniani i ...
 

Një nga aktivitetet shkencore të vitit: Organizohet në Kolegjin ILIRIA konferenca shkencore ndërkombëtare

Me pjesëmarrjen e shumë profesorëve të huaj, të Kosovës dhe të rajonit, Kolegji ILIRIA ka organizuar konferencën ndërkombëtare “Kërkimi shkencor ...
 

Studentë të Kolegjit ILIRIA vizitojnë kompaninë “Hirona Mushroom”, priten nga kryetari i Komunës së Mitrovicës z. Agim Bahtiri

Studentë të Kolegjit ILIRIA, shoqëruar nga profesorë dhe disa anëtarë të stafit, vizituan mjediset e kompanisë “Hirona Mushroom” në Mitrovicë, ...
 
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 31 - 40

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet