BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 141 | displaying: 41 - 50

Kolegji ILIRIA merr certifikatë vlerësimi nga agjencia e famshme amerikane

Agjencia e famshme amerikane USAID ka vlerësuar me certifikatën e vlerësimit një nga kolegjet e Kosovës, posaçërisht Kolegjin ILIRIA. Dokumenti ...
 

Studentë të Kolegjit ILIRIA, në debatin publik për ditën e Evropës

“Të rinjtë e Kosovës duhet të dinë që ne do t’i takojmë familjes së madhe evropiane, familjes qindra milionëshe. Dhe ...
 

Biblioteka Shkencore Elektronike Ndërkombëtare

*Bibliotekës Elektronike mund ti qaseni vetëm brenda rrjetit të Kolegjit ILIRIA                                   ...
 

Në Kolegjin ILIRIA promovohet libri i Prof. Hekuran Rapaj

Kolegji ILIRIA organizoi ceremoninë e promovimit të librit të Prof. Hekuran A. Rapaj, “Praktikë Diplomatike, Teori, praktikë, fakte dhe aktorë”. ...
 

Kolegji ILIRIA viziton kompaninë lider “Devolli Corporation”

Kompania Devolli Corporation është vizituar nga studentë të Kolegjit ILIRIA, shoqëruar nga profesorë dhe disa anëtarë të stafit. Vizita studimore u realizua në fabrikën e Pejës të kësaj kompanie.  Në një ...
 

Kolegji Iliria viziton kompaninë lider “Bylmeti”

Studentë të Kolegjit ILIRIA, të shoqëruar nga profesorët dhe pjesë e stafit, kanë realizuar një vizitë studimore në fabrikën e ...
 

Profesoresha amerikane Prof. Dr. Linda S. Foreman realizon në Kolegjin Iliria trajnim në “Ligjet e të Drejtave të Njeriut”

  Në kuadër të Programit të Profesorëve në Vizitë, në Kolegjin ILIRIA është realizuar trajnimi në: "Ligjet e të Drejtave të ...
 

Bursa studimi, punë praktike dhe mundësi punësimi për studentët e Kolegjit ILIRIA nga kompania lider “ELKOS Group”

Përmes nënshkrimit të marrëveshjes për bashkëpunim të ndërsjellë, tani studentëve të Kolegjit ILIRIA iu mundësohet bursa studimore, punë praktike profesionale ...
 

Qendra e Karrierës realizoi trajnimin me temë: Formulimi i CV-së, letrës motivuese dhe përgatitja për intervistë

CV-ja dhe letra e motivimit janë dy dokumente që krijojnë përshtypjen e parë në prezantimin profesional të një personi. Për ...
 

Roli i mentorit për vullnetarët, Erasmus+, puntoria në Kolegjin ILIRIA

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim Ekonomik dhe Social (CESD) ka realizuar punëtorinë, aktivitete të cilat synojnë të ...
 
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 141 | displaying: 41 - 50

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet