BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 133 | displaying: 51 - 60

Vizita studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në Korporatën "RUGOVE", në Pejë

Studentët e Fakultetit Ekonomik të Kolegjit ILIRIA, të shoqëruar nga profesorë, kanë realizuar vizitën studimore në kompaninë e përpunimit të ...
 

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Asociacionin Ndërkombëtar për Marka Tregtare (INTA) organizuan ligjëratë mbi të drejtat e pronësisë intelektuale

Kolegji ILIRIA, në bashkëpunim me Asociacionin Ndërkombëtar për Marka Tregtare (INTA), organizuan ligjëratë të hapur mbi programin e quajtur “Fushata ...
 

Takimi i Presidentit të Kolegjit ILIRIA me Ish – Kryeministrin Turk Ahmet Davutoglu

Me rastin 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Presidenti i Kolegjit ILIRIA, Prof. Dr. Mixhait Reçi, zv/ministri i Punëve të ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA përjetuan jeten e ushtarit të FSK-së

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me Ministrinë për Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) organizuan trajnimin disa ditor në kazermën "Ushtarët ...
 

Ditët e Falenderimit të Kosovës për Shtetet e Bashkuara të Amerikës, 2017

Roli i SHBA-ve për Kosovën ka qenë dhe është i përhershëm, esencial dhe i pa zëvendësueshëm. Për të shprehur respektin ...
 

Promovimi i programit Erasmus+

Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me CESD, RADIO+, NEXT TV dhe mbështetur nga Agjencioni Ekzekutiv i Komisionit Evropian dhe nga Qendra ...
 

Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje me avokatin e popullit

Kolegji ILIRIA sot ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Institucionin e Avokatit të Popullit me qëllim të realizimit të aktiviteteve ...
 

Përmbyllja e kampanjës për të drejtat pronësore

Kolegji ILIRIA në kuadër të partneritetit me Qendrën për Ndihmë Juridike dhe Zhvillim Regjional – CLARD, Agjencinë e Shteteve të ...
 

Përmbyllja e fushatës informuese mbi ndërmjetësimin

Kolegji ILIRIA, në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe Ministrinë e Drejtësisë/Komisionin për Ndërmjetësim, organizuan ...
 

Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë Frutex

Është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në mes Kolegjit ILIRIA dhe Kompanisë ‘Frutex’, me ç'rast pronari i Kompanisë ‘Frutex’, z.Shaqir Palushi para ...
 
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 133 | displaying: 51 - 60

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet