BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 71 - 80

Në Kolegjin ILIRIA u mbajt turi i dëgjimit me ekspertë të ekonomisë

Në Kolegjin ILIRIA u mbajt Turi i Dëgjimit me Ekspertë të Ekonomisë, në të cilin morën pjesë kryetari i Kuvendit ...
 

Vizita e Ministres së Tregtisë dhe Industrisë, Znj. Hykmete Bajrami në Kolegjin ILIRIA

Në vazhdën e aktiviteteve të Kolegjit ILIRIA, u organizua ligjeratë e hapur me Ministren e Tregtisë dhe Industrisë, Znj. ...
 

Ministri i Arsimit, Prof. Dr. Arsim BAJRAMI vizitoi Kolegji ILIRIA

Kolegji ILIRIA, në vazhdën e aktiviteteve të saj mirëpriti Ministrin e Arsimit, Prof. Dr. Arsim Bajrami, i cili në ligjëratën ...
 

Në Kolegjin ILIRIA u prezantuan programet profesionale nga ProCredit Banka

Kolegji ILIRIA priti sot përfaqësuesit e Bankës ProCredit, të cilët prezantuan para studentëve programet profesionale të cilat ofrohen nga kjo ...
 

Gara ndërkombëtare e arbitrazhit në ballkanin perëndimor “Vis Pre-Moot”

Kolegji ILIRIA, në bashkëpunim me Oden Ekonomike Amerikane - Qendrën për zgjidhjen alternative të kontesteve, Universitetin e Prishtinës - Fakultetin ...
 

Ministri Blerand Stavileci viziton Kolegjin ILIRIA

Kolegjin ILIRIA e vizitoi Ministri i Zhvillimit Ekonomik z. Blerand Stavileci, njëherit ish-mësimdhënës dhe student i diplomuar i këtij institucioni. Për ...
 

Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë 'FLUIDI dhe RC COLA'

Është nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi në mes të Kolegjit ILIRIA dhe Kompanisë ‘FLUIDI dhe RC COLA’, me ç'rast drejtori i Kompanisë ...
 

Invitation for Third Annual Western Balkans Vis Pre-Moot

Dear students and coaches, On the occasion of the 24th Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot Competition, ILIRIA College, together ...
 

Thirrja e I-rë e konferencës shkencore ndërkombëtare me temë "Demokracia, Korrupsioni dhe Etika"

Në kuadër të veprimtarisë shkencore, të organizuar në bashkëpunim nga: Kolegji ILIRIA- Kosovë, Universiteti Mesdhetar i Shqipërise, Universiteti i Helsinkit ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA morën pjesë në simulim gjyqësor për nderë të përvjetorit të Odës së Avokatëve të Kosovës

Me rastin e përvjetorit të 43-të të themelimit të Odës së Avokatëve të Kosovës, Dekani i Fakultetit Juridik Prof Dr. ...
 
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 71 - 80

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet