BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Lajme
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 81 - 90

Në Kolegjin ILIRIA u promovua libri "Euroasian Disunion" nga Janusz Bugajski

Në Kolegjin ILIRIA në kuadër të aktivitetit “Ditët e Falenderimit për SHBA-të” u mbajt promovimi i librit “Euroasian Disunion” i ...
 

Ceremonia e ndarjes së bursave studentore

Kolegji ILIRIA edhe këtë vit akademik, në një atmosferë solemne, në praninë e studentëve, familjarëve të studentëve dhe miqve, ...
 

Finalja e Klubit të Debatit, Maj 2016

Në vitin e gjashtë me radhë të zhvillimit të aktiviteteve të Klubit të Debatit u mbajt Finalja e Debatit në ...
 

Kolegji ILIRIA mirëpret Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar O’CONNELL

  Kolegji ILIRIA ka përmbyllur ceremoninë e ndarjes së certifikatave për studentët e angazhuar në realizimin e projektit “Fuqizimi i ...
 

Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Portos (Portugali)

Në vizitën e sotme në Universitetin e Portos, gjatë pritjes që na u bë nga Prorektorja e këtij universiteti, arritëm ...
 

Publikohen rezultatet e hulumtimit “Pjesëmarrja e qytetarëve në sistemin e drejtësisë dhe ndihma juridike falas”

Në kuadër të Projektit "Fuqizimi i sistemit të drejtësisë dhe ngritja e kapacitetit të juristëve të rijnë" është realizuar kampanja ...
 

Studentët e Kolegjit ILIRIA morën pjesë në garën më të madhe botërore për të Drejtën Ndërkombëtare Komerciale dhe Arbitrazhit, që u mbajt në Vjenë

Kolegji ILIRIA mori pjesë për herë te parë në garën më të madhe botërore në fushën e të Drejtës Ndërkombëtare ...
 

Zyra për Studime Klinike organizoi Simulim Gjyqësor

Më datë 26.01.2015 është zhvilluar prej zyrës për Studime Klinike, Simuli Gjyqësor i studentëve të Fakultetit Juridik. Ky aktivitet u ...
 

Fjalë e mbajtur me rastin e aktivitetit jubilar “Ditët e falënderimit të Kosovës për Shtetet e Bashkuara të Amerikës” 2015

MIQESIA E SHQIPTAREVE PER SHBA...  Ndihem i nderuar që jam i ftuar sot në një aktivitet kaq të veçantë siç janë ...
 

KONKURS - Për punësim të stafit të rregullt akademik

Në bazë të Statutit të Kolegjit ILIRIA, Neni 5,6 dhe 7, dhe Vendimit të Bordit Drejtues, për nevoja të njësive ...
 
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 142 | displaying: 81 - 90

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet