BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Next Television

NEXT Television

Televizioni Next është pjesë e Kolegjit ILIRIA. Është një ndër televizionet më të shikuara në Kosovë. Përbëhet nga staf profesionistë me përvojë shumëvjeçare, me shije moderne dhe me njohuri në fushën e medieve botërore.

Në televizionin Next mund të shikoni videoklipet me te mira dhe me te reja si  pop, hip-hop, dance, latin, rock etj. Vizitoni në www.nexthome.tv

 

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet