BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Parlamenti Studentor

Parlamenti Studentor

Në Kolegj studentët janë të organizuar në Parlamentin e studentëve i cili përbëhet nga Organizatat e pavarura të studentëve të degëve dhe të njësive akademike dhe organizative të Kolegjit.

Parlamenti i studentëve e ka autonominë e vetë dhe Rregulloret e veprimit të tij brenda dhe jasht institucionit. Parlamenti i studentëve përveç tjerash delegon studentët ne Organet e Kolegjit.

 

Untitled Document
Student Information System Login
 

toeic_412578405.png

Publikimet & Njoftimet