BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Radio Plus

Radio Plus

Radio Plus – Radio e Kolegjit ILIRIA

Radio Plus ka filluar transmetimin e saj qe ne vitin 2000. Është radio që ka kryesisht audience kryesisht të moshave të reja ku njihet për transmetimin e hiteve më të reja të muzikes së huaj.

Radio plus përveç prodhimit të emisioneve nga produksioni i saj ka edhe një sërë marrëveshje me DJ të njohur nga vende të ndryshme të botës ku bëjnë transmetimin e emisioneve të tyre muzikore në Radio Plus.

Radio Plus gjatë këtyre viteve është shpërblyer shumë herë ne festivale të ndryshme ne Kosovë dhe rajon.

Radio Plus transmeton në frekuencën 102.2 FM dhe përmes internetit në www.radioplus.fm  dhe platformës digjitale të 21 World Tv në iPhone, iPad dhe iTouch.

 

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet