BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: SIS

SIS

Sistemi për Informim të studentëve

Permes ketij sistemi, te gjithe studentet e Kolegjit ILIRIA kane mundesi qe te percjellin orarin e ligjeratave, ushtrimeve, testeve, provimeve, rezultatet e testeve, vijueshmerine, te bejne deklarimin per lende zgjedhore, komunikojne me administraten, profesoret dhe studentet tjere te kolegjit si dhe te lidhen drejtperdrejte me biblioteken elektronike te universitetit.

Permes ketij sistemi informativ studentet përmes internetit në kompjuter, tabletë, smartphone i kryejnë të gjitha shërbimet online si:

 • -Prezantimin e kërkesave
 • -Paraqitjen e provime
 • -Marrin individualisht rezultatet e provimeve dhe kolokiumeve
 • -Informacione rreth afateve dhe provimeve
 • -Informacione mbi lëndën përkatëse
 • -Zgjedhin lëndë zgjedhore
 • -Anulimin e notave
 • -Orarin e ligjëratave
 • -Njoftime për ligjërata
 • -Vijueshmëria në ligjërata
 • -Statistika dhe raporte për suksesin në provim
 • -Raporte mbi pagesat
 • -Leximin e mesazheve personale
 • -Konsultimet
 • Etj

 

Për tu lidhur me SIS Web klikoni këtu

 

 
 
Untitled Document
Student Information System Login
 

KONKURS - Për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2014/2015

Universiteti Veror “LUM Jean Monnet - ILIRIA"

Kolegji ILIRIA - Konkurs 2013/2014

Kolegji ILIRIA

Kolegji ILIRIA - Çmimi Evropian për Cilësi

Kolegji ILIRIA nderoi Philip Kotler me titullin "Doctor Honoris Causa"

Galeria - Omer Kaleshi

ILIRIA Debate Club

Thank You USA

ILIRIA International Review

Publikimet & Njoftimet