BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Thank You USA 2006

“Ditët e Falenderimit të Kosovës për SHBA-të” 20-23 nëntor 2006

Dita 1-    20 Nëntor 2006
Ora 10:00

Tryezë e Rrumbullakët: “Roli i SHBA-ve në Çështjen e Kosovës”

Dita 2-    21 Nëntor 2006
Ora 11:00

•    Promovim i Librit: “Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Fati i Kosovës” e autorit Naim Dedushaj,
•    Ligjëratë dedikuar për studentët universitar të Kosovës, nga Shefi i NDI në Kosovë.


Dita 3 – 22 Nëntor 2006   
Ora 14:00

•    Vizitë në Zyrën Amerikane në Kosovë
-    Vizitë e studentëve nga organizatat studentore në Kosovë
-    Dorëzimi i Letrës Falënderuese për Ushtrinë Amerikane


Day 4- 23 Nëntor 2006   
Ora 11:00

•    “Karvani i Falënderimit”
-    Vetura me Flamuj Amerikan lëvizin në drejtim të Kampit Bondsteel, aty ku Ushtria Amerikane është e vendosur në Kosovë,
-    Dorëzimi i Letrës Falënderuese për Ushtrinë Amerikane.
Ora 19:00 – 21:00
•    Koncert i Madh Ceremonial me këngëtar dhe artistë bashkëkohorë eminent të Kosovës, në Qendër të Prishtinës (përballë me Teatrin Kombëtar të Kosovës).

Tryezë e rrumbullakët "Roli i SHBA-ve në Çështjen e Kosovës"

Ligjëratë "Ndërtimi Demokracisë në Kosovë" Chad Rogers - NDI - Kosovë

Promovimi i librit "Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe fati i Kosovës"

Dorëzimi i Fletëfalënderimit për Ushtrinë Amerikane

Karvani i Miqësisë

Koncert Madhështor

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet