BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Thank You USA 2008

“Ditët e Falënderimit të Kosovës për Shtetet e Bashkuara të Amerikës” 24-27 Nëntor 2008

Dita 1- 24 Nëntor 2008
Ora 11:00

Hapja solemne e Aktivitetit
•    Ligjëratë rreth temës: “Politika e jashtme e SHBA-ve”
•    Ligjëratë  rreth temës: “Kushtetuta e SHBA-ve”


Dita 2- 25 Nëntor 2008
Ora 11:00

Tryezë debati rreth temës: “Zgjedhjet presidenciale në SHBA dhe Perspektiva e Marrëdhënieve SHBA-Kosovë”


Dita 3- 26 Nëntor 2008
Ora 11:00-15:00

Ditë e hapur- Universiteti Mbretëror ILIRIA
- Ditë  e hapur, vizita, ligjërata, koktej etj. Në objektet e Universitetit Mbretëror ILIRIA për të gjithë qytetarët si miq të SHBA-ve,
- Promovimi i librit “Menaxhimi i Krizave Ndërkombëtare” & Recension: “Pozicioni dhe Roli i SHBA-ve në Zgjidhjen e Krizave Ndërkombëtare”,
- Ekspozitë e arteve figurative e bashkë-organizuar me Galerinë e Arteve të Kosovës, në Kampusin e Universitetit Mbretëror ILIIRA.

Dita 4- 27 Nëntor 2008
Ora 12:00

Vizitë Kampin Bondsteel
- Studentë dhe të rinjtë vizitojnë Kampin Bondsteel dhe festojnë Ditën e Falënderimit, sipas traditës amerikane

Ora 20:00
Koncert I madh festiv në qendrën e Prishtinës organizuar me rastin e “Ditët e Falënderimit për SHBA”, në bashkëpunim me  RTV 21 dhe me pjesëmarrjen e këngëtarëve të mirënjohur (transmetuar direkt)
(Sheshi “Nënë Tereza”, Prishtinë)  

Hapja Solemne e Ditëve të Falënderimit të Kosovës për SHBA-të 2008- "Politika e jashtme e SHBA-ve"- Referat, "Kushtetuta e SHBA-ve"-Referat

Tryezë debati "Zgjedhjet presidenciale në SHBA dhe prespektiva e marrëdhënieve SHBA-Kosovë"

Recenzion "Vendi dhe Roli i SHBA-ve në zgjidhjen e krizave ndërkombëtare"

Promovimi i librit "Krizat Ndërkombëtare"

Koncert Madhështor

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet