BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Thank You USA 2010

“Ditët e Falënderimit të Kosovës për SHBA-të” 2010

Dita 1- 22 Nëntor 2010
Ora: 13:00

Lokacioni: Kampusi i Kolegjit ILIRIA
Hapja solemne e aktivitetit

Dita 2- 23 Nëntor 2010
Ora 13:00

Lokacioni: Kampusi i Kolegjit ILIRIA
Tryezë rreth temës: “Vlerat Demokratike Amerikane”

Dita 3- 24 Nëntor 2010
Ora 20:00

Koncert i Madh Festiv
Koncert i madh festiv në qendrën e Prishtinës organizuar me rastin e “Ditëve të Falënderimit të Kosovës për SHBA-të”, Sheshi “Nënë Tereza”
-    Në bashkëpunim me Televizionin Kombëtar RTV 21 dhe me pjesëmarrjen e këngëtarëve të shquar të estradës kosovare: Zanfina Ismaili, Leonora Jakupi, Kaltrina Selimi, Dani, Blero, NRG Band, Ryva Kajtazi, Mc Kresha, Nora Istrefi, Lori, Leonora Poloska, Ardian Gaxha, Yllka Kuqi, Ermal Fejzullahu dhe shumë këngëtarë tjerë të njohur nga Kosova dhe Shqipëria,
-    Prezantues të koncertit : Teuta Krasniqi dhe Labi (TV21),
-    Transmetimi është i drejtpërdrejtë në TV 21


Dita 4- 25 Nëntor 2010
Ora: 12:00

Vizitë në Kampin Bondsteel (Baza e Ushtrisë Amerikane në Kosovë)
Drekë tradicionale amerikane me rastin e Ditës Zyrtare të Falënderimit.

Ditët e Falënderimit të Kosovës për Shtetet e Bashkuara të Amerikës 2010

Studentët e Kolegjit ILIRIA drekë në Bondsteel për ditët e falënderimit

Koncert Madhështor

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet