BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Thank You USA 2011

Ditët e Falënderimit të Kosovës për Shtetet e Bashkuara të Amerikës 2011

A G J E N D A

 

21 Nëntor 2011 (e hënë)


Ora: 13:00

Lokacioni Universiteti ILIRIA

Hapja solemne e aktivitetit Ditët e falënderimit për SHBA

  • Fjalë përshëndetëse nga Dr. Mixhait Reçi – President i Universitetit ILIRIA;
  • Fjalë përshëndetëse nga Prof. Dr. Nuri Bashota - Kryetar i bordit të Universitetit ILIRIA
  • Fjalë përshëndetëse nga z.Memli Krasniqi - Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve së Republikës së Kosovës

22 Nëntor 2011(e martë)


Ora 13:00

Lokacioni Universiteti ILIRIA

  • Ditë e hapur për qytetarët që të vizitojnë Universitetit ILIRIA;

  • Koktej rasti

 

23 Nëntor 2011(e mërkurë)


Ora 13:00

  • Ligjëratë nga Z. Agim ÇEKU – Ministër i Forcës së Sigurisë së Republikës së Kosovës

  • Ligjëratë nga z. Bejtush GASHI – Zv. Ministër i  Forcës së Sigurisë së Republikës së Kosovës;

 

24 Nëntor 2011(e enjte)


Ora 12:00

Vizitë në kampin Bondsteel

  • Drekë tradicionale amerikane me rastin e Ditëve të Falënderimit

 

Ora 20:00

 

KONCERT I MADH FESTIV në qendrën e Prishtinës organizuar me rastin e Ditëve të falënderimit 2011 – Sheshi “Nënë Tereza”

Në bashkëpunim me Televizionin Kombëtar RTV 21 dhe me pjesëmarrjen e këngëtarëve të shquar të estradës kosovare: Kaltrina Selimi, Blero, Kaos, Albatrit Muçiçi, Ermal Fejzullahu, Sabri Fejzullahu, Sinan Hoxha, Seldi, Shpat Kasapi, Afërdita Dreshaj, Dani, Zanfina Ismaili, Genta Ismaili, Capital-T, Adelina Tahiri, Leonora Jakupi, Mihrije Braha, Lori, Argjentina Ramosaj, Ryva Kajtazi, Dafina Rexhepi, Edona Llaloshi, NRG Band, Zajmina Vasjari, Vesa Luma dhe shumë këngëtarë tjerë të njohur nga Kosova dhe Shqipëria, Mali i zi

(Transmetimi është i drejtpërdrejtë në RTV 21)


Ligjëratë z. Memli Krasniqi - Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit së Republikës së Kosovës

Ligjëratë nga Z. Agim ÇEKU – Ministër i Forcës së Sigurisë së Republikës së Kosovës dhe nga z. Bejtush GASHI – Zv. Ministër i Forcës së Sigurisë së Republikës së Kosovës

Studentët e Kolegjit ILIRIA drekë në Bondsteel për ditët e falënderimit

Koncert Madhështor për ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet