BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Thank You USA 2012

Ditët e Falënderimit të Kosovës për Shtetet e Bashkuara të Amerikës 2012

A G J E N D A

 

19 Nëntor 2012 (e hënë)


Ora: 13:00

Lokacioni -Universiteti ILIRIA

Hapja e eventit

 

20 Nëntor 2012(e martë)


Ora 13:00

Lokacioni- Universiteti ILIRIA

 

  • Ligjëratë nga z. Patrick Reilly (SHBA), Analist ligjor i OSBE- Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë;
  • Ligjëratë nga znj. Elizabeth Santucci- U.D. e Drejtoreshës së Zyrës për Rritje Ekonomike në USAID;
  • Shfaqja e filmit dokumentar të publicistit z. Milaim Zeka – “Ne ishim një”;

 

  • Koktej rasti.

 

 

21 Nëntor 2012 (e mërkurë)


Ora 13:00

Lokacioni- Universiteti ILIRIA

 

  • z. Mark Lake (SHBA)- Ligjëratë e shkurtë rreth “Thanksgiving Days” ;
  • Shfaqja e filmit dokumentar rreth SHBA-ve;

  • Ditë e hapur për të gjithë qytetarët që të vizitojnë Kolegjin ILIRIA;
  • Ekspozitë e hapur në  Galerinë  “Omer Kaleshi” (Galeria e Kolegjit ILIRIA);
  • Koktej rasti.

 

 

22 Nëntor 2012 (e enjte)


Ora 12:00

Vizitë në kampin Bondsteel

 

  • Drekë tradicionale amerikane me rastin e Ditëve të Falënderimit

 

Ora 20:00

 

KONCERT I MADH FESTIV në qendrën e Prishtinës organizuar me rastin e Ditëve të falënderimit 2012 – Sheshi “Nënë Tereza”

 

Në bashkëpunim me Televizionin Kombëtar RTV 21 dhe me pjesëmarrjen e këngëtarëve të shquar të estradës kosovare: Dafina Zeqiri, Tuna, Genta, Kaos, Kaltrina Selimi, Zanfina Ismaili, Labinot Tahiri, Adrian Gaxha & Floriani, Lori, Shpat Kasapi, Nadi, Ryva Kajtazi, Blero & Dhurata Ahmetaj, Teuta Selimi, NRG Band, Ermali & Genta, Edona Llalloshi, Aferdita Dreshaj, Valentina Spaho, Dani, Diellza Ferizi, Gili, Mihrije Braha, Sabri Fejzullahu, Lyrical Son, MC Kresha dhe shumë këngëtarë tjerë të njohur nga Kosova dhe Shqipëria, Mali i zi

(Transmetimi është i drejtpërdrejtë në RTV 21)

 

Ligjëratë nga z. Patrick Reilly (SHBA), Analist ligjor i OSBE- Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë dhe nga znj. Elizabeth Santucci- U.D. e Drejtoreshës së Zyrës për Rritje Ekonomike në USAID

Ligjëratë e shkurtë nga z. Mark Lake (SHBA) “Thanksgiving Days”

Shfaqja e filmit dokumentar rreth SHBA-ve

Koncert Madhështor për ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet