BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Thank You USA 2015

Vizita e ish Kyreministrit të Shqipërisë, z. Pandeli Majko në Kolegjin ILIRIA

Ligjeratë për Studentët e Kolegjit ILIRIA, me rastin e 10 Vjetorit të Thank You USA

Ligjeratë nga përfaqësues të Formuit Politik të Balkanit në Kolegjin ILIRIA

Ligjeratë me temë: The Bill of Rights and American Criminal Law

Ekspozitë arti në ambientet e Kolegjit ILIRIA me rastin e 10 vjetorit të aktivitetevë "Thank You USA"

Koncert festiv për ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet