BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Thank You USA 2016

Ditët e Falënderimit të Kosovës për Shtetet e Bashkuara të Amerikës - 2016

Promovimi i librit "Eurasian Disunion: Russia's Vulnerable Flanks" me autor Janusz Bugajski

Manifestimi për ditët e falënderimit të Kosovës për SHBA-të

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet