BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Kampusi i Kolegjit

Kampusi i Kolegjit

Kampusi i Kolegjit ILIRIA është i vendosur në një nga lagjet më tërheqëse dhe më relaksuese të Prishtinës. Kampusi ynë ndodhet në lagjen Kodra e Diellit, në rrugën Gazmend Zajmi, nr. 75. Kushdo që ka kaluar pranë Kolegjit Mbretëror ILIRIA ka ndjerë atmosferën dhe rregullin akademik të këtij institucioni. Kampusi i Kolegjit Mbretëror ILIRIA ndodhet në mes të gjelbërimit dhe qetësisë.

Kampusi përbëhet nga ndërtesa me hapësira të bollshme për të gjitha aktivitetet universitare. Ndërtesat kanë elementë sigurie të standardit evropian. Gjithashtu, dizajni arkitektonik i tyre mundëson, që vetë klasat e gjera të kenë dritë natyrore të vazhdueshme. Nga ana tjetër, ajrosja brenda ndërtesës është shumë e mirë, duke qenë se të gjitha sallat janë të lidhura me sistemin e ajrit të kondicionuar. Ndërtesat kanë ngrohje qendrore funksionale dhe të vazhdueshme gjatë gjithë kohës, kur ka temperatura të ulta.

 

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet