BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Sigurimi i Cilesise

Sigurimi i Cilësisë

Kolegji ILIRIA ka themeluar Zyrën e Cilësisë e cila ndjek dhe analizon cilësinë e procesit mësimor, metodologjisë së mësimdhënies dhe mësimnxënies, raportet profesor-student, zbatimin dhe avancimin e kurrikulave, etj. Kjo zyrë është një organ ekzekutiv brenda Kolegjit, që ka dhënë rezultate të shkëlqyera në zbatimin e filozofisë së Kolegjit ILIRIA.

Në samitin Evropian të liderëve, në Universitetin e Oxfordit, në një ceremoni solemne Kolegjit ILIRIA iu nda Çmimi Evropian për Cilësi.

 

Untitled Document
Student Information System Login
 

toeic_412578405.png

Publikimet & Njoftimet