BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Titulli Mbreteror

Titulli Mbretëror

Për vlera të larta edukative, arsimore dhe kombëtare, më datën 04 korrik 2006, Universiteti ILIRIA u shpall UNIVERSITET MBRETËROR.

Duke dashur të shprehë në mënyrë publike dhe speciale konsideratat e Tij, Madhëria e Tij Mbreti Leka I autorizon Universitetin Mbretëror ILIRIA të përdorë stemën e familjes mbretërore së bashku me emrin e mbajtësit të Saj, Madhërisë së Tij Leka I Mbret i Shqiptarëve në stemën zyrtare të universitetit.

SHIH DEKRETIN MBRETËROR 

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet