BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
Gjendeni këtu: Zyra për Studime Klinike

Aktivitetet

Kolegji ILIRIA dhe Zyra e Prokurorit Disiplinor (ZPD) e Këshillit Gjyqësor të Kosovës dhe Këshillit Prokurorial të Rrepublikës së Kosovës- nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi

Në vazhdën e bashkëpunimeve të shumta që Kolegji ILIRIA në vazhdimësi realizon, së fundmi ky institucion ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi ...
 
 

Zyra për Studime Klinike e Kolegjit ILIRIA organizoi edicionin e dytë të garës në arbitrazh

Për nderë të Ditës së Kushtetutës së Rrepublikës së Kosovës, Zyra për Studime Klinike e Kolegjit ILIRIA organizoi Garën e ...
 

Zyra për Studime Klinike e Kolegjit ILIRIA organizoi panel profesional me Violaine Autheman- menaxhere e lartë e projekteve- NCSC

Në kuadër të Projektit ``Programi për Juristë në Kosovë`` të USAID dhe implementuar nga NCSC në partneritet me Zyrën për ...
 

Kolegji ILIRIA merrë pjesë në ceremoninë përmbyllëse të programit për Juristë në Kosovë, projekt i USAID të cilin e impementoi organizata NCSC

Presidenti i Kolegjit ILIRIA z. Reçi, prodekanja e Fakultetit Juridik znj. Ibrahimi, profesorë të Fakultetit Juridik, drejtori i USAID z. ...
 

Kolegji ILIRIA dhe Universiteti NEBRASKA- Lincoln nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi

Në vazhdën e bashkëpunimeve të shumta që Kolegji ILIRIA në vazhdimësi realizon, së fundmi ky institucion ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi ...
 

Eksperti i NCSC/PJK për arsimin juridik Kevin Ruser dhe avokatja pro bono Sara Houston mbajtën modulin “Legal Writing” në Kolegjin ILIRIA

Eksperti nga Amerika z. Ruser dhe avokatja pro- bono znj. Houston ligjëruan një nga modulet e programit të Fakultetit Juridik ...
 

Zyra për studime Klinike e Kolegjit ILIRIA organizoi garë në ARBITRAZH

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit në mes të Kolegjit ILIRIA dhe AmCham ( American Chamber of Commerece in Kosovo ...
 

Kolegji ILIRIA ndan bursa për studentët pjesëmarrës në garën ndërstudentore në Arbitrazh

Me rastin e vizitës së Drejtoreshës së DLA Piper znj. Lisa R. Dewey dhe avokates Mary Gately, NCSC dhe Kolegji ...
 

Takim i fundvitit me Udhëheqësin e Zyrës së NCSC, z. Furnari

Presidenti i Kolegjit ILIRIA, Rektori Akademik Nushi, Prodekanja e Fakultetit Juridik znj. Ibrahimi dhe prof. Ramabaja, priten Udhëheqësin e Zyrës ...
 

Mbahet Panairi i Karrierës së Kolegjit ILIRIA

Duke synuar komunikimin më të mirë të studentëve me tregun e punës dhe  komunikimin  efektiv të ndërsjellë student-sektor i punës, ...
 

Qendra e Karrierës e Kolegjit ILIRIA organizoi panelin “Si Të Fillojmë Një Karrierë Të Suksesshme”

Qendra e Karrierës e Kolegjit ILIRIA organizoj panelin me temë “Si të fillojmë një karrierë të suksesshme”. Në kuadër të ...
 

NCSC/USAID mbajti panelin profesional: “Puna Probono- Pa pagesë e Avokatëve”për studentët e Kolegjit ILIRIA

Në kuadër të Zyrës për Studime Klinike të Kolegjit ILIRIA, NCSC/USAID mbajti panelin profesional “Puna Probono- Pa Pagesë e Avokatëve”, ...
 

Studentët e Fakultetit Juridik të Kolegjit ILIRIA pjesë e workshop-it "Përgatitja e Rastit në Arbitrazh" të organizuar nga ACHCK

Në kuadër të Memorandumit të Bashkëpunimit në mes të Kolegjit ILIRIA dhe Odës Ekonomike Amerikane - Qendra për Zgjidhjen Alternative ...
 

Kolegji ILIRIA priti në vizitë ekspertin e fushës Klinike- Juridike z.Ruser dhe ndau Bursa Studimore

Kolegjin ILIRIA e vizitoi eksperti i fushës Klinike- Juridike nga SHBA- të z. Ruser, Universiteti i Neberaskes. Në takimin që ...
 

Qendra për Zgjidhjen Alternative të Kontesteve pranë Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe Kolegji ILIRIA nënshkruan Memorandumin e Mirëkuptimit

Qendra për Zgjidhjen Alternative të Kontesteve pranë Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe Kolegji ILIRIA nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi.  Qëllimi i ...
 

USAID Shënon 15 vite të Partneritetit për Ndryshim Pozitiv në Kosovë

PJK organizoi një tryezë të rrumbullakët për “Rëndësinë e Angazhimit të Femrave në Profesionin Juridik” në Kolegjin Iliria në Prishtinë, ...
 
 

Simulimi i Gjykimit, Kolegji ILIRIA-Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

PJK organizoi një Garë për Seancën Gjyqësore të Simuluar ndërmjet 10 studentëve nga Universiteti i Prishtinës, Fakulteti Juridik dhe 11 ...
 

Agjencioni për ndihmë ligjore falas dhe Kolegji ILIRIA nënshkruan Memorandum të Mirëkuptimit

Më 21 Mars, 2014 NCSC ndihmoi në nënshkrimin e MiM mes Agjencionit për Ndihmë Ligjore Falas dhe Kolegjit ILIRIA. MiM ...
 

Kolegji ILIRIA organizoi Panel Profesional me temë “Arbitrazhi dhe Ndërmjetësimi si metodë Alternative e Zgjidhjes së Kontesteve”.

Me datën 21 maj 2014, Qendra për Zhvillim e Karrierës së Kolegjit ILIRIA organizoi Panelin Profesional me temë: “Arbitrazhi dhe ...
 

Kolegji ILIRIA dhe NCSC organizuan një panel profesional për studentët e Kolegjit ILIRIA, të moderuar nga Prokuroria e shtetit

Më 30. 04. 2014- Zyra për Studime Klinike, Qendra për Zhvillim të Karrierës e Fakultetit Juridik të Kolegjit ILIRIA dhe ...
 

NCSC/PJK, Zyra për Studime Klinike dhe Qendra për Zhvillimin e Karrierës e Kolegjit ILIRIA organizuan një tjetër Diskutim të Panelit Profesional

Më 19 Mars 2014, NCSC/PJK, Qendra për Zhvillimin e Karrierës (QZHK) dhe Zyra për Studime Klinike (ZSK) e Kolegjit ILIRIA ...
 

Qendra për Ndihmë Juridike dhe Zhvillim Regjional nënshkroi një Memorandum të Mirëkuptimit me Kolegjin ILIRIA për të ofruar më shumë mundësi punësimi për studentët

Më 11 mars 2014, PJK lehtësoi nënshkrimin e Memorandumit të Mirëkuptimit ndërmjet Qendrës për Ndihmë Juridike dhe Zhvillim Regjional (QNJZhR) ...
 

NCSC/PJK, Zyra për Studime Klinike dhe Qendra për Zhvillimin e Karrierës e Kolegjit ILIRIA organizuan një tjetër Diskutim të Panelit Profesional

Më 28 shkurt 2014, NCSC/PJK, Qendra për Zhvillimin e Karrierës (QZHK) dhe Zyra për Studime Klinike (ZSK) e Kolegjit ILIRIA ...
 

Vizitë në Qendrën për Zgjidhjen Alternative të Kontesteve (Qendra ZAK), Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë

Më 31 janar 2014, NCSC monitoroi një vizitë studimore/panel profesional në Qendra për Zgjidhjen Alternative të Kontesteve (Qendra ZAK), Oda ...
 

"Intervistimi dhe Negocimi Avokat-Klient" Panel profesional me avokaten Nexharije Hoti dhe profesorin Hamdi Podvorica

Më 20 janar 2014, NCSC, Qendra për Zhvillimin e Karrierës dhe Zyra për Studime Klinike e Kolegjit ILIRIA organizuan një ...
 

"Të shkruarit si një avokat" - Panel profesional me avokatin Emrush Kastrati

Më 13 janar 2014, NCSC/ PJK, Qendra për Zhvillim të Karrierës dhe Zyra për Studime Klinike organizuan një panel profesional/klinika ...
 

"Përfshirja e femrave në profesionin ligjor - përvoja e ekspertëve nga Amerika" - Panel Profesional

Më 6 dhjetor 2013, NCSC dhe DLA pro bono ekipi gjinor organizuan dy panele profesionale me femra studente të drejtësisë ...
 

NCSC, Qendra për Zhvillimin e Karrierës dhe Zyra për Studime Klinike/Klinika Juridike Civile e Kolegjit Iliria organizuan një panel profesional

Më 10 shkurt 2014, NCSC, Qendra për Zhvillimin e Karrierës dhe Zyra për Studime Klinike e Kolegjit Iliria organizuan një ...
 

Panel Profesional në Qendrën për Zgjidhjen Alternative të Kontesteve, pranë Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë

Në kuadër të projetit për themelimin dhe zhvillimin e Zyrës për Studime Klinike pranë Kolegjit ILIRIA e financuar dhe mbështetur ...
 

Qendra për Zhvillim të Karrieres dhe Zyra për Studime Klinike organizuan një panel profesional/klinike ligjore me studentët e të Fakultetit Juridik të Kolegjit ILIRIA

Më 13 janar 2014, NCSC/ PJK, Qendra për Zhvillim të Karrierës dhe Zyra për Studime Klinike organizuan një panel profesional/klinika ...
 

Klinika Juridike Civile financuar nga USAID

Memorandumi i mirëkuptimit i nënshkruar mes Misionit të USAID në Kosovë dhe Kolegjit ILIRIA siguron ngritjen e mëtejshme të arsimit ...
 

Profesorëve dhe studentët e Kolegjit ILIRIA në Gjykatën e Apelit

Më 25 tetor 2013, NCSC ka organizuar një visitë të profesorëve dhe studentëve të Klegjit Ilira në Gjykatën e Apelit. ...
 

Eksperti i NCSC-së prof. Kevin Ruser mbajti punëtori me profesorët e Fakultetit Juridik të Kolegjit ILIRIA

Më 24 tetor 2013, eksperti i NCSC-së prof. Kevin Ruser në bashkëpunim më Zyrën për Studime Klinike, mbajti një punëtori ...
 

Eksperti i NCSC-së profesor Kevin Ruser mbajti një punëtori mbi platformat e publikimit për Kolegjin ILIRIA

Me datë 23 tetor 2013, Eksperti për Arsim i NCSC-së, prof. Kevin Ruser mbajti një punëtori në Kolegjin Iliria, Zyra ...
 

Vizita e drejtorit të USAID-it për Kosovë, z. Michael Ferbman në Kolegjin ILIRIA

Shefi i Agjencisë së Shteteve të Bashkuara  për Zhvillim Ndërkombëtar – USAID në Kosovë, z.  Michael Ferbman, ka vizituar Kolegjin ...
 

Eksperti i NCSC-së prof. Kevin Ruser mbajti panelin profesional për studentet e Fakultetit Juridik të Kolegjit Iliria

Më 23 tetor 2013, NCSC dhe Zyra për Studime Klinike e Fakultetit Juridik të Kolegjit Iliria  mbajtën panelin professional me ...
 

Eksperti i NCSC-së prof. Kevin Ruser mbajti takim kosultativ në zyrën për Studime Klinike të Fakultetit Juridik të Kolegjit Iliria.

Më 21 tetor 2013, eksperti i NCSC-së prof. Kevin Ruser mbajti takim konsultativ me koordinatoren e Zyrës për Studime ...
 

Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Programin për Të Drejtat Civile Kosovë (CRP/K)

Në kuadër të aktiviteteve për zgjerimin e  bashkëpunimit me jashtë, përmes Zyrës për Studime Klinike të Kolegjit ILIRIA, ky institucion ...
 

Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Institutin Gjyqësor të Kosovës

Në kuadër të aktiviteteve për zgjerimin e  bashkëpunimit me jashtë, përmes Zyrës për Studime Klinike të Kolegjit ILIRIA, ky institucion ...
 

Kolegji ILIRIA Nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me Odën e Avokatëve të Kosovës (OEK)

Kolegji ILIRIA dhe Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK) nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi për shkëmbim të ekspertizës, përvojës, trajnimeve dhe resurseve ...
 

NCSC/PJK përmirëson mundësitë për punë për studentët e juridikut

Më 27 Qershor 2013, NCSC/PJK mbajti serinë e parë të Paneleve Profesionale me studentët e Kolegjit Iliria. Stafi i NCSC-së ...
 

Vizita e Presidentes së NCSC International Mary McQueen

Në vizitën që znj. Mary McQueen, presidente e NCSC International i bëri Kolegjit ILIRIA, ajo u takua me menaxhmentin dhe ...
 

NCSC/PJK dorëzon tek Kolegji Iliria databazën për QZhk

Më 23 Maj 2013, NCSC/ PJK vizitoi qendrën për zhvillim të karrierës të Kolegjit Iliria. Qëllimi i vizitës ishte të ...
 

Eksperti nga NCSC Prof. Kevin Ruser mbajti një punëtori me profesorët dhe Dekanin e Kolegjit ILIRIA

Eksperti nga NCSC (Qendra Kombëtare për Gjykatat Shtetërore) Prof. Kevin Ruser mbajti një punëtori me Dekanin dhe profesorët e Kolegjit ...
 

Kolegji ILIRIA institucioni i parë privat i Arsimit të Lartë në Kosovë i mbështetur nga USAID

Në Kolegjin ILIRIA është zhvilluar ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes së Mirëkuptimit mes Agjencisë së Shteteve të Bashkuara për Zhvillim ...
 

Takimi i menaxhmentit të Kolegjit ILIRIA me znj. Tanya Urquieta

Ky takim u zhvillua si nismë e përbashkët e USAID dhe Kolegjit ILIRIA për negocimin rreth themelimit dhe zhvillimit të ...
 

Takimi incijues me Harold D. Dampier, Jr. Shef i Zyrës së NCSC

Në vizitën dhe takimin që z. Harold D. Dampier Jr. – Shef i zyrës së NCSC bëri në Kolegjin ILIRIA ...
 

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet