BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 

Vështrim në Pikturën Moderne Shqiptare

Verim Zendeli / Portret Verim Zendeli / Portret Mustafa Arapi / Pa titull Mustafa Arapi / Pa titull Omer Kaleshi / Kokë Omer Kaleshi / Kokë Omer Kaleshi / Kokë në litarë III Omer Kaleshi / Kokë në litarë III Luan Zenku / Pa titull Luan Zenku / Pa titull Nehat Beqiri / X/O Nehat Beqiri / X/O Shqipe Mehmeti / Pa titull Shqipe Mehmeti / Pa titull Burhan Ahmeti / Bukë, kripë e zemër Burhan Ahmeti / Bukë, kripë e zemër Nevzat Bejtuli - Kica / Njeriu dhe Kali Nevzat Bejtuli - Kica / Njeriu dhe Kali Nevzat Bejtuli - Kica / Njeriu dhe Kali Nevzat Bejtuli - Kica / Njeriu dhe Kali Anastas Konstandini - Taso / Soc - e vërtetë Anastas Konstandini - Taso / Soc - e vërtetë Muhamedali Alili - Dali / Porta Muhamedali Alili - Dali / Porta Reshat Ahmeti / Nga tradita Reshat Ahmeti / Nga tradita Bleranda Borova - Gashi / Nefriti Bleranda Borova - Gashi / Nefriti Shaqir Veseli / Ka ca andrra Shaqir Veseli / Ka ca andrra Shaqir Veseli / Ka ca andrra II Shaqir Veseli / Ka ca andrra II Shaqir Veseli / Soldats Shaqir Veseli / Soldats Zake Prelvukaj / E ardhmja jonë Zake Prelvukaj / E ardhmja jonë Agron Mulliqi / Etno Agron Mulliqi / Etno Bashkim Qerimi / Pa titull Bashkim Qerimi / Pa titull Eshref Qahili /  Nga cikli Legjenda e Kullave Eshref Qahili / Nga cikli Legjenda e Kullave Veli Blakçori / Dy koka Veli Blakçori / Dy koka Arlind Halili / Pjatë për diktatorin Arlind Halili / Pjatë për diktatorin Veton Gusia / Soldats Veton Gusia / Soldats Arlind Halili / Dy gra Arlind Halili / Dy gra Safet Spahiu / Pa titull Safet Spahiu / Pa titull Agron Mulliqi / Etno Agron Mulliqi / Etno Hasan Nallbani / Exodus Hasan Nallbani / Exodus Aferdita Kiki / Gerca e gjyshes Aferdita Kiki / Gerca e gjyshes Bletë Cakiqi / Afërdita Bletë Cakiqi / Afërdita Majlinda Kelmendi  / Identitet & Dialog Majlinda Kelmendi / Identitet & Dialog Majlinda Kelmendi  / Identitet & Dialog II Majlinda Kelmendi / Identitet & Dialog II Hajrush Fazliu / Nga cikli Hajrush Fazliu / Nga cikli "Mbijetesa" Esat Valla / Magjia e djegur Esat Valla / Magjia e djegur Shpëtim Mehmeti / Portret Shpëtim Mehmeti / Portret Mentor Avdyli / Lulet Mentor Avdyli / Lulet Merita Maloku / Peizazh Merita Maloku / Peizazh Miftar Mehmeti / Peizazh Miftar Mehmeti / Peizazh Vlora Ismaili / Nga cikli ''Vetmia Vlora Ismaili / Nga cikli ''Vetmia" Bardhe Buza / Kompozicion Bardhe Buza / Kompozicion Arian Berisha / Pa titull Arian Berisha / Pa titull

toeic_412578405.png

ILIRIA SIS

Vis Pre-Moot

 

Erasmus+ në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Gara e Arbitrazhit ne Vienë

Klubi i menaxhimit të projekteve në Kolegjin ILIRIA

Klubi i Programerëve dhe Robotikës në Kolegjin ILIRIA

Klinika Juridike në Kolegjin ILIRIA, Ndihmë Juridike Falas

Qendra e Biznesit në Kolegjin ILIRIA

Vizite studimore e studentëve të Kolegjit ILIRIA në korporatën "RUGOVE"

Studentët e Kolegjit ILIRIA realizuan vizitë studimore në fabrikën e produkteve ”Pi&Ki”, Elkos Group

Publikimet & Njoftimet